"DAVIO SAM IH DOK NISU PALE" Čuveni serijski ubica osuđen na doživotnu robiju (VIDEO)

Autor:

Svet

21.03.2024

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reč je o ocu dvoje dece koji se pretvarao da je socijalni radnik, električar i vodoinstalater.

"DAVIO SAM IH DOK NISU PALE" Čuveni serijski ubica osuđen na doživotnu robiju (VIDEO)

Foto: VK/Printscreen

Radik Tagirov iz Rusije osuđen je na doživotni zatvor zbog ubistva 31 starije žene, nakon čega je postao poznat pod nadimkom "Manijak s Volge".

Ruski serijski ubica uhvaćen je 2020. godine pod sumnjom da je počinio ubistva u 15 gradova u i oko regije Tatarstan, oko 730 kilometara istočno od Moskve, između 2011. i 2013. godine.

Tagirov je inače bio bravar i ranije je bio u zatvoru zbog sitne krađe. Sud u gradu Kazanju proglasio ga je krivim i za nekoliko pokušaja ubistva, kao i za napade na još 34 starije žene, objavio je TASS.

Reč je o ocu dvoje dece koji se pretvarao da je socijalni radnik, električar i vodoinstalater. On je zvonio na vrata starica i pretvarao se da želi da im pomogne. One bi ga nakon toga pustile u kuću, a on bi ih odmah napao.

Često ih je davio golim rukama ili gušio odećom, nakon čega bi im ukrao svu ušteđevinu. On je nakon što je uhapšen istražiteljima priznao zločine.

- Davio sam ih rukama, držao sam ih dok nisu pale - rekao je.

Ova ubistva dogodila su se u periodu između 2011. i 2013. godine, a žrtve su bile starosti između 75 do 91 godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading