ČUVAR ZOO VRTA UMALO OSTAO BEZ RUKE! Zver ga ŠČEPALA čeljustima, kamere usnimile JEZIVU scenu! (VIDEO)

Autor:

Svet

20.03.2024

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posetioci su bili zatečeni prizorom čoveka sa štapom koji se našao u prostoru s krvoločnim zverima!

ČUVAR ZOO VRTA UMALO OSTAO BEZ RUKE! Zver ga ŠČEPALA čeljustima, kamere usnimile JEZIVU scenu! (VIDEO)

Foto: rintscreen/ Facebook/Reaction Unit South Africa

Uznemirujući snimak napada ogromnog krokodila na čuvara zoološkog vrta u Južnoj Africi izazvao je veliku pažnju javnosti. Incident se dogodio u nedelju u "Crocodile Creek" tematskom parku, a posetioci su bili svedoci dramatičnog događaja.

Životna opasnost

Posetioci su bili zatečeni prizorom čoveka sa štapom koji se našao u prostoru s krvoločnim zverima. Iako je imao iskustva u radu sa krokodilima, čuvar zoološkog vrta nije uspeo da reaguje na vreme kada ga je nilski krokodil napao, ščepavši ga za nogu i počeo da ga trese. Nilski krokodili poznati su po svojoj veličini i snažnom ugrizu, te je čuvar bio u životnoj opasnosti, prenosi Telegraf.

Reakcija posetilaca i spasavanje

Svedoci su počeli panično da vrište i dozivaju pomoć, dok je nesrećni čuvar pokušavao da se oslobodi opasnog zalogaja. Konačno, krokodil je popustio stisak i čuvar je uspeo da pobegne na sigurno. Srećom, uprkos povredama noge, čuvar je preživeo napad i prebačen je u obližnju bolnicu na dalje lečenje.

Ogromna pažnja javnosti

Snimak ovog incidenta brzo se proširio društvenim mrežama i postao je viralan, izazivajući brojne reakcije i komentare javnosti. Napad nilskog krokodila na čuvara zoološkog vrta postao je tema širom sveta, podsećajući ljude na opasnosti koje se kriju u radu sa divljim životinjama.


Napad nilskog krokodila na čuvara zoološkog vrta u Južnoj Africi još jednom je podsetio na snagu i opasnost ovih divljih životinja, ali i hrabrost i izdržljivost ljudi koji rade s njima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading