''PSE LUTALICE TREBA STRELJATI''! Neviđeni skandal trese zemlju, SVEŠTENIK uhapšen zbog širenja mržnje i jezivih stavova!

Autor:

Svet

13.03.2024

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reakcija sveštenika na vest o ubijanju jagnjadi od strane pasa lutalica izazvala je kontroverze među ljubiteljima životinja.

''PSE LUTALICE TREBA STRELJATI''! Neviđeni skandal trese zemlju, SVEŠTENIK uhapšen zbog širenja mržnje i jezivih stavova!

Foto: Shutterstock

Danas je u grčkom gradu Iraklionu došlo do hapšenja sveštenika (50) zbog širenja mržnje prema životinjama i njihovim ljubiteljima.

Sveštenik je u svojoj objavi na društvenim mrežama izneo kontroverzne stavove povodom incidenta u selu opštine Gortina, gde su psi lutalice ubile jagnjad, prenosi Ekriti.gr.

Kontroverzna objava na društvenim mrežama

Reakcija sveštenika na vest o ubijanju jagnjadi od strane pasa lutalica izazvala je kontroverze među ljubiteljima životinja. Njegov komentar o streljanju pasa lutalica i ljubitelja životinja privukao je pažnju javnosti i rezultirao podnošenjem prijave protiv njega.

Hapšenje i puštanje sveštenika

Iako je podneta prijava, sveštenik je u prvi mah pušten. Međutim, vlasti su ga naknadno locirale i uhapsile zbog krivičnog dela podstrekavanja na činjenje krivičnih dela nasilja. Nakon obaveštenja Arhiepiskopije Kritske, sveštenik je pušten.

Izvinjenje sveštenika

Nakon što je situacija postala ozbiljna, sveštenik se javno izvinio i istakao da nije nasilna osoba te da nije želeo da izazove uznemirenost među meštanima.

Podsetimo na slučaj Oca Feličea Palamara, hrabrog sveštenika koji se suprotstavio mafijaškoj mreži 'Ndrangeta'. Naime, nedavno je otkrio pokušaj trovanja u svojoj crkvi.

Tokom mise u gradu Sesaniti, primetio je neobičan miris iz flaša sa vodom i vinom, što ga je navelo da odmah reaguje i pozove policiju. Testovi su kasnije potvrdili da su flaše bile kontaminirane izbeljivačem, što bi moglo da bude posebno opasno s obzirom na zdravstvene probleme sveštenika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading