SNIMAK TUČE DVE TINEJDŽERKE ISPRED SREDNJE ŠKOLE POGLEDALO 14 MILIONA LJUDI: Povređena devojčica se bori za život, nakon što joj je vršnjakinja udarala glavu o beton! (VIDEO)

Autor:

Svet

13.03.2024

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tinejdžerke se potukle ispred srednje škole "Sent Luis" u Misuriju

SNIMAK TUČE DVE TINEJDŽERKE ISPRED SREDNJE ŠKOLE POGLEDALO 14 MILIONA LJUDI: Povređena devojčica se bori za život, nakon što joj je vršnjakinja udarala glavu o beton! (VIDEO)

Foto: društvena mreža x


Tuča između tinejdžerki ispred srednje škole "Sent Luis" u Misuriju, SAD, izazvala je veliku pažnju javnosti nakon što je snimljena i objavljena na društvenim mrežama. Na uznemirujućem snimku vidi se kako jedna od devojčica leži na zemlji dok joj druga udara glavom o beton, što je rezultiralo teškom povredom glave i momentalnim gubitkom svesti. Policija Sent Luisa je saopštila da je 15-godišnja devojčica uhapšena zbog optužbi za napad, dok se povređena devojčica bori za život.

 

 


Video snimak privukao pažnju javnosti

Video snimak tuče privukao je ogromnu pažnju javnosti, sa preko 14 miliona pregleda u roku od tri dana. Snimak prikazuje tuču između tinejdžerki na ulici, dok ih okružuje velika grupa mladih. Ovaj događaj je izazvao burne reakcije javnosti i pokrenuo raspravu o nasilju među mladima.

Reakcija škole i policije

Detalji o tome kako je došlo do tuče još uvek nisu poznati, a škola "Sent Luis" je nakon incidenta objavila saopštenje u kojem je osudila nasilje. Policija je reagovala brzo i uhapsila osumnjičenu tinejdžerku, koja se sada nalazi u pritvoru zbog optužbi za napad.


Tuča između tinejdžerki ispred srednje škole "Sent Luis" u Misuriju izazvala je veliku pažnju javnosti i pokrenula pitanja o bezbednosti mladih i problemu nasilja među njima. Nadamo se da će istraga o ovom slučaju pružiti odgovore i da će se preduzeti koraci kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading