HAOS NA LETU IZ BANGKOKA! Britanac (35) besneo po avionu: Razbio toalet, drao se na putnike - stjuard izvukao najdeblji kraj! (VIDEO)

Autor:

Svet

15.02.2024

23:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj incident na letu Taj Ervejza od Bangkoka do Londona završen je hapšenjem 38-godišnjeg nasilnika, za kog je rečeno da je iz Ujedinjenog kraljevstva.

HAOS NA LETU IZ BANGKOKA! Britanac (35) besneo po avionu: Razbio toalet, drao se na putnike - stjuard izvukao najdeblji kraj! (VIDEO)

Foto: shutterstock

Prema izveštajima britanskih medija o šokantnom događaju koji se desio tokom leta na relaciji Bangkok-Hitrou, kada je 35-godišnji muškarac nasilno napao putnike i stjuarta.

Na video-snimku koji je zabeležio jedan od putnika, vidi se besni muškarac kako udara i gura ostale putnike u avionu, da bi potom nasrnuo na stjuarta, koji je pao na pod letelice.

Putnici i kabinsko osoblje pokušali su da intervenišu, ali situacija je eskalirala, dovodeći do hapšenja nasilnika nakon sletanja u London, kako je saopštila Metropoliten policija.

- Bio je u toaletu i počeo je da vrišti i viče. Počeo je da razbija vrata i ona su se odvojila od šarki. Stariji momak, u beloj majici, pokušao je da ga izvuče. Izbila je tuča i on je na kraju udario stjuarta. Mislim da mu je slomio nos - izjavila je jedna od putnica, koja je snimila incident.

''Bio je grub, vređao je sve putnike''

Ona dalje svedoči i objašnjava da su se ostali putnici uključili u sukob nakon udarca nasilnika, a informacije su ukazivale na mogućnost preusmeravanja leta na Dubai, sve dok nije intervenisala policija.

Drugim rečima, putnici su doživeli nezapamćen incident, svedočeći nasilju i pokušaju da se održi red tokom leta.

- Dva putnika, koja su sedela sa obe strane, pokušala su da ga povuku. Morali smo da trpimo njegovu viku. Vređao je sve. Bio je grub. Ljudi su menjali sedišta i prebacivali decu u zadnji deo aviona. Po sletanju, policija je ušla i izvukla ga - dodala je svedokinja ovog uznemirujućeg događaja.

Metropoliten policija je potvrdila da su odmah odreagovali na izveštaj o napadu u avionu koji je doleteo iz Bangkoka, piše Dejli mejl.

- Letelicu smo sreli po dolasku, i 35-godišnji muškarac je uhapšen zbog sumnje da je naneo teške telesne povrede i doveo u opasnost letelicu. Ostaje u pritvoru. Još jedan muškarac je prebačen u bolnicu, a njegovo stanje je ocenjeno kao van životne opasnosti - saopštili su iz policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading