SVI SU GLEDALI LOPOVA U ČUDU! Snimljen u munjevitoj akciji kako usred radnje krade desetine Ajfona, a onda...! (VIDEO)

Autor:

Svet

08.02.2024

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na snimku se vidi kako muškarac istrčava iz Apple Store prodavnice i prolazi pored policijskog vozila, skače u automobil, a zatim se daje u beg bekstvo nakon što je ukrao mobilnE telefone.

SVI SU GLEDALI LOPOVA U ČUDU! Snimljen u munjevitoj akciji kako usred radnje krade desetine Ajfona, a onda...! (VIDEO)

Foto: bustdowncorn/LOCAL NEWS X /TMX

Na video-snimku se može videti lopov u Kaliforniji počinio je drsku pljačku tokom dana u Apple prodavnici pre nego što je prošao pored policijskog vozila i ušao u automobil kako bi pobegao, pokazuje video.

Prethodno maskirani muškarac u crnoj odeći ide od stola do stola, čupa sa stalaka telefone i stavlja ih u džepove.

 

Watch the latest video at foxbusiness.com

 

Prema video zapisu koji traje približno 45 sekundi, on grabi desetine mobilnih, koji koštaju stotine dolara svaki. Svedoci posmatraju, a osoba koja snima video prati izbliza sve izbliza iza leđa lopova, dok on izleće iz prodavnice i udara o policijski automobil pre nego što uleti u crni Hiundai.

Policijska uprava grada Emerivil saopštila je da se krađa dogodila u Apple Store u ovom gradu u Ist Beju, manje od pet milja od Oklanda, preneo je KRON.

Policija Emerivila je saopštila za medije da niko nije povređen tokom krađe, koja se dogodila u ponedeljak u 10.27 časova.

Foks njuz didžital se obratio policijskoj upravi Emerivil za dodatne informacije, ali odgovor  još nije stigao.

Policija je takođe objasnila da je policijsko vozilo na snimku tzv. „automobil duhova“, za koji su rekli da se koristi za odvraćanje od kriminala. U vozilu nije bilo policisjkih službenika, rekli su.

- Policijsko vozilo ispred prodavnice je 'automobil duh' odeljenja koji je parkiran na različitim lokacijama da bi imitirao prisustvo policije, kako bi pokušao da spreči kriminalne aktivnosti. Nijedan službenik Policijske uprave grada Emerivil nije bio prisutan kada se dogodilo ovo krivično delo - dodali su.

Ovaj video-snimak je ukupno prikupio više od 10 miliona pregleda na TikTok-u i platvormi X (Tviter) do četvrtka ujutru.

Prema Ivil aju, Apple Store prodavnica u video zapisu je bila zatvorena nekoliko meseci prošle godine, ali je ponovo otvorena u januaru 2024, piše Foks biznis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading