OVAJ DETALJ NA POČETKU RAZGOVORA PUTINA I KARLSONA NISTE PRIMETILI! Ceo svet bruji o njegovom potezu: "Pokazao je samopouzdanje"! (VIDEO)

Autor:

Svet

09.02.2024

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putinovo ponašanje, govor tela, gestikulacija i, pre svega, odgovori, ostavili su snažan utisak i na američke medije.

OVAJ DETALJ NA POČETKU RAZGOVORA PUTINA I KARLSONA NISTE PRIMETILI! Ceo svet bruji o njegovom potezu: "Pokazao je samopouzdanje"! (VIDEO)

Foto: Credit: Gavriil Grigorov / Sputnik / Profimedia

Razgovor američkog novinara Takera Karlsona sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom istakao je samopouzdanje ruskog lidera, prenosi "New York Times". Na društvenim mrežama osvanuo je deo intervjua u kojem Putin, na samom početku susreta, opušteno skida svoj sat i ostavlja ga na stolu.

Zatim, dok pažljivo sluša pitanje koje mu postavlja Karlson, Putin se opušta masirajući desni zglob leve ruke, gde je prethodno nosio sat.

Republika

Foto: Credit: Tucker Carlson Network / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vladimir Putin

Putinovo ponašanje, govor tela, gestikulacija i, pre svega, odgovori, ostavili su snažan utisak i na američke medije.

"Sve u svemu, Putinovo ponašanje je naglasilo njegovo taktičko samopouzdanje dok su njegovi protivnici u nepovoljnom položaju", navodi se u članku.

 

 

Navodi se da Ukrajina susreće izazove na ratištu, dok istovremeno pružanje dodatne vojne podrške Kijevu nailazi na prepreke u američkom Kongresu. U međuvremenu, političke figure koje gaje bliske odnose sa Kremljem sve su snažnije prisutne na oba kraja Atlantika.

Inače, intervju koji je ruski predsednik Vladimir Putin dao američkom novinaru Takeru Karlsonu zabeležio je preko 68 miliona pregleda na društvenoj mreži X. Članak je podeljen skoro 200.000 puta, dok je dugme "Sviđa mi se" pritisnuto više od 580 hiljada puta.

Republika

Foto: Credit: Gavriil Grigorov / Sputnik / Profimedia

Taker Karlson

Oglasio se Karlson

Američki novinar Taker Karlson izjavio je, nakon intervjua sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, da pokušaji vlasti Sjedinjenih Država da predstave Rusiju kao ekspanzionističku silu predstavljaju gluposti i neistine.

- Rusija nije ekspanzionistička sila - kazao je Karlson.

Taker Karlson je istakao da američke vlasti, uključujući Viktoriju Nuland i one koje smatra lažovima unutar Stejt departmenta, nastoje da prikažu ruskog predsednika Vladimira Putina negativno, upoređujući ga sa diktatorom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading