NEVEROVATNO, NJEGA SMRT BAŠ NEĆE! Mladić preživeo pad sa 15. sprata zgrade u Ukrajini, hteo da se ubije! POGLEDAJTE ŠTA MU JE SPASLO ŽIVOT! (VIDEO)

Autor:

Svet

04.02.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na snimku se vidi mladić kako se drži za ogradu balkona pre nego što pada na automobil parkiran ispred zgrade. Srećom, krov karavana je amortizovao udarac.

NEVEROVATNO, NJEGA SMRT BAŠ NEĆE! Mladić preživeo pad sa 15. sprata zgrade u Ukrajini, hteo da se ubije! POGLEDAJTE ŠTA MU JE SPASLO ŽIVOT! (VIDEO)

Foto: printscreen/telegram/Политика Страны

Zapadni Ukrajinski grad Lavov svedočio je neverovatnom događaju kada je 21-godišnji mladić preživeo pad sa 15. sprata zgrade. Dramatični trenutak snimio je komšija iz susedne zgrade.

Na snimku se vidi mladić kako se drži za ogradu balkona pre nego što pada na automobil parkiran ispred zgrade. Srećom, krov karavana je amortizovao udarac, pružajući mladiću iznenađujuću šansu za preživljavanje.

Lokalni mediji nezvanično pišu da je mladić pokušao samoubistvo zbog depresije. Ova informacija dodatno pojačava potrebu za mentalnim zdravljem u društvu, podsećajući nas na važnost podrške i razumevanja prema osobama koje se bore sa unutrašnjim izazovima.

Ovaj incident dolazi nakon nedavnog strašnog događaja u Kijevu, gde su mladić i devojka prenosili uživo na društvenim mrežama  skakanje u smrt sa 24. sprata zgrade. Ovaj tragičan događaj dodatno ukazuje na hitnost potrebe za efikasnijim sistemima podrške mentalnom zdravlju, kako bi se sprečile takve potresne situacije, pogotovu u Ukrajini u kojoj besni rat.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading