PORODICA U OČAJU: Dečak (2) nestao u šumi, a u potragu uključeno 30 policajaca sa psima i dronovima!

Autor:

Svet

04.02.2024

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika operacija potrage za nestalim dečakom u nemačkoj pokrajini Hesen

PORODICA U OČAJU: Dečak (2) nestao u šumi, a u potragu uključeno 30 policajaca sa psima i dronovima!

Foto: Tanjug/Telenewsnetwork/dpa via AP


U šumi u nemačkoj pokrajini Hesen, nedaleko od mesta gde je dvogodišnji dečak Džordž G. nestao, trenutno se odvija velika operacija potrage. Dvogodišnji dečak je nestao dok je šetao sa svojim ocem u blizini Alhajma, a policija je odmah reagovala i uključila oko 30 službenika sa psima u potragu za dečakom.

Intenzivna potraga u šumi i oko dva potoka

Policajac Andre Miler je istakao da je šuma intenzivno pretraživana, kao i da su dva potoka u blizini mesta nestanka detaljno pretražena. Uz pomoć dronova, policija je takođe angažovana na terenu kako bi pronašla tragove nestalog dečaka. Nažalost, helikopter nije mogao da poleti zbog dolaska hladnog fronta, ali to nije sprečilo policiju da angažuje sve raspoložive resurse u potrazi za dečakom.

Apel za pomoć i opis nestalog dečaka

Porodica je uznemirena, ali se nada da će njihov dvogodišnji sin biti pronađen. Džordž je visok oko jedan metar i u trenutku nestanka nosio je neonsko žutu jaknu sa plavim prugama, tamnozelene pantalone i plave gumene čizme. Policija je apelovala na sve građane koji imaju bilo kakve informacije o dečaku da se odmah jave i pruže svoj doprinos u potrazi.

Neizvesnost i nada porodice i policije

Nestanak malog Džordža uznemirio je i zabrinuo lokalnu zajednicu, ali i širu javnost. Svi se nadaju da će se dečak uskoro vratiti svojoj porodici i da će operacija potrage završiti uspešno. Dok se intenzivno traga za Džordžom, porodica i policija se nadaju da će uskoro dobiti informacije koje će im pomoći da pronađu nestalog dečaka i dovedu ga nazad kući.

(BILD)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Draga

08.02.2024 12:21

Mora da je gledao u telefon, a ne i dete.