NAPAD NA POZNATOG TURSKOG BIZNISMENA: Pucali dok je bio u kolima sa suprugom, napadači pobegli na motoru

Autor:

Svet

30.01.2024

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica napadača na motoru prišla su automobilu, a jedan od njih je otvorio vatru.

NAPAD NA POZNATOG TURSKOG BIZNISMENA: Pucali dok je bio u kolima sa suprugom, napadači pobegli na motoru

Foto: Printscreenhttps://twitter.com/webursa

Turska policija je u potrazi za napadačima koji su danas pokušali da ubiju poznatog turskog biznismena Hakana Cengiza, vlasnika firme Solo Holding.

Napad se dogodio u prepodnevnim satima na auto-putu u Istanbulu, nedaleko od naplatne rampe, dok je Cengiz bio u automobilu sa suprugom Zehrom.

Dvojica napadača na motoru prišla su automobilu, a jedan od njih je otvorio vatru. Vozač, koji je navodno ranjen, izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u automobil ispred sebe, nakon čega su napadači pobegli. Navodno, Cengiz i njegova supruga nisu povređeni u napadu.

 

 

Napadači su smelo prišli automobilu sa poznatim biznismenom i njegovom suprugom, otvorili vatru, a zatim brzo pobegli sa lica mesta.

Hakan Cengiz je poznati turski biznismen i vlasnik firme Solo Holding, čija je uloga u turskoj poslovnoj zajednici od izuzetnog značaja. Solo Holding je prisutan u raznim sektorima, uključujući građevinarstvo, energetiku i turizam, te je Cengiz kao njegov vlasnik i osnivač postao prepoznatljivo ime u turskom poslovnom svetu.

Ova firma, koja posluje u oblasti energije, nekretnina, turizma i tekstila, takođe je aktivna i van granica Turske, sa investicijama u četiri druge zemlje. Nedavno je najavljeno da će kompanija proširiti svoje poslovanje i na Ankara, gde će investirati 20 miliona dolara u građevinsku i nekretninsku industriju u partnerstvu sa RD Construction.

Mediji u Turskoj pišu kako Cengiz i njegova supruga nisu povređeni u napadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading