ŠOKANTNO: Pijana žena došla na porođaj, beba rođena sa 2,8 promila alkohola u krvi!

Autor:

Svet

27.01.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pijana žena došla na porođaj, novorođenče sa 2,8 promila alkohola u krvi

ŠOKANTNO: Pijana žena došla na porođaj, beba rođena sa 2,8 promila alkohola u krvi!

Foto: Shutterstock


U poljskom gradu Žuromin, javnost je zapanjila vest o ženi (41) koja je pijana došla na porođaj, što je rezultiralo time da je njeno novorođenče imalo neverovatnih 2,8 promila alkohola u krvi. Incident se dogodio 3. januara u Samostalnom javnom kompleksu zdravstvenih ustanova u Žurominu, kada je pijana žena stigla u bolnicu i ubrzo potom rodila bebu.

Šokantno otkriće

Sadržaj alkohola u krvi novorođenčeta alarmirao je medicinsko osoblje, budući da je ovo izuzetno visok nivo alkohola za dete. Kod majke je takođe izmereno visokih 2 promila alkohola u krvi. Na sreću, novorođenče je preživelo, ali je policija odmah obaveštena o ovom slučaju, a tužilaštvo je pokrenulo istragu zbog izlaganja deteta gubitku zdravlja i života.

Problematična prošlost

Kako su preneli lokalni mediji, ovo nije prvi put da je žena zloupotrebila alkohol. Ona je već bila pod starateljstvom uslovnog službenika socijalne službe zbog problema sa alkoholom. Trenutno se nezvanično saznaje da je novorođenče odvojeno od majke i da se nalazi na sigurnom mestu, dok se žena suočava sa ozbiljnim posledicama svog postupka.

Pravne posledice

Za ovo delo, prema Krivičnom zakoniku, ženi preti kazna zatvora od 3 meseca do 5 godina, ali do sada optužnica protiv nje još uvek nije podignuta. Istraga je u toku, a nadležni organi se trude da donesu odluku u najboljem interesu deteta i njegove dobrobiti.

Ovaj slučaj je šokirao javnost i podigao pitanje o zaštiti dece od zloupotrebe alkohola od strane roditelja, te će nadležni organi pažljivo pratiti dalji razvoj događaja kako bi osigurali bezbednost i dobrobit deteta.

(Ciech Press)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading