MAJKA I ĆERKA (14) SLUČAJNO UPALE NA PROTEST I POGINULE! Užasne scene šokirale sve, hitna pomoć samo je konstatovala smrt

Autor:

Svet

23.01.2024

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragičan epilog protesta s kojim ove osobe ništa nisu imale

MAJKA I ĆERKA (14) SLUČAJNO UPALE NA PROTEST I POGINULE! Užasne scene šokirale sve, hitna pomoć samo je konstatovala smrt

Foto: youtube.com/RM videos

Francuskinja nepoznatog identiteta i njena četrnaestogodišnja ćerka poginule su u saobraćajnoj nesreći na delu puta koji je bio neprohodan tokom protesta poljoprivrednika.

Do nesreće je došlo u gradu Pamijeu, u francuskom južnom departmanu Ariježu. 

Francuskinja je pokušala da sa ćerkom u automobilu prođe sporednim putem kraj učesnika protesta, ali nije ni znala da je ta deonica opasna i dosta slabo neobeležena, pišu francuski mediji.

''Žena je poginula, a njen muž i ćerka su u teškom stanju i zbrinula ih je Hitna pomoć'', izjavio je predsednik sindikata poljoprivrednika FNSEA Arno Ruso.

Nekoliko trenutaka kasnije, i predsednik sindikata saznao je da je i nesrećna devojčica u međuvremenu podlegla povredama.

Učesnici protesta zanemeli su kada su saznali za strašnu tragediju, te su minutom ćutanja odali počast ženi. Ipak, posle toga nastavili su sa demonstracijama zbog niskih otkupnih cena poljoprivrednih proizvoda.

Oni traže smanjenje poreza, što su zahtevi poljoprivrednika širom Evrope. 

Prošle nedelje blokirali su puteve u delovima Francuske zbog novog poreza na gorivo za traktore, uvoza jeftinih poljoprivrednih proizvoda i niskih otkupnih cena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading