TINEJDŽER IZBODEN NA SMRT! Mislili da je neko drugi pa ga ubili!

Autor:

Svet

21.01.2024

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasti su saopštile kako još uvek istražuju mogući motiv napada, ali da bi se moglo raditi o "zameni identiteta. Detektivka Mišel Thurgud, u izjavi koju je prenela BBC, nagovestila je da drugi motiv ne postoji.

TINEJDŽER IZBODEN NA SMRT! Mislili da je neko drugi pa ga ubili!

Foto: twitter/printscreen/Birmingham Police

Grad Birmingham je bio potresen tragičnim incidentom koji se dogodio juče oko 15:30 po lokalnom vremenu, kada je 17-godišnji Muhamad Hasam Ali smrtno izboden u centru grada. Uprkos hitnoj intervenciji lekara, Ali je podlegao povredama.

Policija uverava javnost da napad nije povezan sa kriminalnim bandama, ali trenutno sprovode temeljnu istragu kako bi rasvetlile okolnosti ovog tragičnog događaja.


Vlasti su saopštile kako još uvek istražuju mogući motiv napada, ali da bi se moglo raditi o "zameni identiteta". Detektivka Mišel Thurgud, u izjavi koju je prenela BBC, nagovestila je da drugi motiv ne postoji. 

- Izgleda da se u ovome tragičnom slučaju ubistva mladića radi o pogrešnoj identifikaciji - rekla je ona.



Nakon prerane smrti Muhamada Hasama Alija, lokalna zajednica u šoku. Gubitak tako mladog života izazvao je veliku tugu i saosećanje sa njegovom porodicom-

Dok istraga traje, sve je više poziva za pravdu i rešenje nakon ovog besmislenog čina nasilja. Zajednica, zajedno sa vlastima, želi da počinioci budu dovedeni pred lice pravde i da se razumeju potpune okolnosti koje su dovele do ovog  neverovatnog gubitka.

Podsećamo, da je pre četiri dana u Sen Deniju takođe je ubijen dečak (14). Devetnaestogodišnji mladić optužen je danasda je ubio ove dete u metrou u pariskom predgrađu.

Dečak je preminuo od posledica unutrašnjeg krvarenja posle uboda u predelu leđa sa leve strane, a kao motiv, ubica je naveo sukob sa grupom dečaka, čiji je član bila i žrtva.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading