ULAZI U PRODAVNICU, POLAKO OSMATRA, A ODA KREĆE DA PUCA! Isplivao jeziv snimak pucnjave u prodavnici u Liverpulu! POLICIJA NAPADAČA SUSTIGLA TEK U BIOSKOPU ! (VIDEO)

Autor:

Svet

05.01.2024

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac je bio agresivan prilikom hapšenja, te je korišćen tejzer, generator elektrošoka za smirivanje osobe koja pruža otpor prilikom hapšenja.

ULAZI U PRODAVNICU, POLAKO OSMATRA, A ODA KREĆE DA PUCA! Isplivao jeziv  snimak pucnjave u prodavnici u Liverpulu! POLICIJA NAPADAČA SUSTIGLA TEK U BIOSKOPU ! (VIDEO)

Foto: Youtube

Napadač (49) koji je izazvao pucnjavu na tri mesta u Liverpulu je uhapšen, a na internetu se pojavio snimak sa nadzornih kamera sa jedne od lokacija.

Na video-snimku sa radnje u kojoj je napadač zapucao, vidi se kako muškarac ulazi sa puškom u rukama, osmatra okolinu, cilja prodavačicu, a zatim puca u drugom pravcu i izlazi iz prodavnice.


Naoružani policajci brzo su opkolili mesto incidenta i pokrenuli poteru za napadačem koji je krenuo da beži. Srećom, niko nije bio povređen.

Muškarac je bio agresivan prilikom hapšenja, te je korišćen tejzer, generator elektrošoka za smirivanje osobe koja pruža otpor prilikom hapšenja. On je uhapšen zbog sumnje da je posedovao vatreno oružje sa namerom da dovede u opasnost život drugih i za razbojništvo, te je priveden u policijsku stanicu u Merzisajdu gde se i dalje nalazi u pritvoru.

Inače, policija Merzisajda, koja je uvekiko jurila pucača iz radnje, dobila je dojavu i o pucnjvi u bioskopu.

Do incidenta je došlo 20 minuta nakon što su pucnji ispaljeni u ovoj jednoj radnji.

Napadač je u bioskopu i uhapšen i ni tu srećom nije bilo povređenih. Istaknuto je da akt napadača nema nikakve veze i ne dovodi se u vezu sa terorizmom.

Za sve to vreme, građani su bili upozoravani da ne izlaze iz svojih domova.

- Svi koji imaju informacije neka se jave policiji - poručilivali su tada nadležni.

Bonus video


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading