MLADIĆ(19) ŠOKIRAO PARIZ: Ubio tinejdžera u metrou i priznao zašto!

Autor:

Svet

21.01.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optužen devetnaestogodišnji mladić za ubistvo 14-godišnjeg tinejdžera u metrou

MLADIĆ(19) ŠOKIRAO PARIZ: Ubio tinejdžera u metrou i priznao zašto!

Foto: Shutterstock

Danas je došlo do šokantnog događaja u pariskom predgrađu Sen Deni, gde je devetnaestogodišnji mladić optužen za ubistvo 14-godišnjeg tinejdžera u metrou. Incident se dogodio u sredu, 17. januara, na ulazu u stanicu linije 13, Sen-Deni-Bazilik, oko 20.15 časova. Tinejdžer je preminuo od posledica unutrašnjeg krvarenja nakon što je izboden u predelu leđa sa leve strane.

Osumnjičeni identifikovan i priveden

Osumnjičeni za ovaj zločin je identifikovan i nakon bekstva metroom, uhapšen je dan nakon događaja. Tužilac Erik Mate je istakao da je osumnjičeni priznao da je imao nesuglasice sa grupom ljudi, uključujući i žrtvu. Ova izjava ostavlja prostora za dalje istraživanje motiva i okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog događaja.

Istraga se nastavlja

Istraga o ovom slučaju ubistva sa umišljajem je i dalje u toku, a nadležne vlasti aktivno rade na prikupljanju svih relevantnih informacija. Očekuje se da će detalji o motivima i eventualnim prethodnim sukobima biti razjašnjeni u narednom periodu.

Ovaj tragični događaj je potresao zajednicu i izazvao veliku pažnju javnosti, a istraga nastavlja da budi interesovanje kako lokalne, tako i međunarodne zajednice. Očekuje se da će dalji razvoj događaja doneti više informacija o ovom slučaju i eventualno pravdu za žrtvu i njenu porodicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading