BAJDENU NAŠLI KOKAIN, EVO GDE GA JE KRIO! Neviđeni skandal trese Ameriku, predsedniku neće biti svejedno nakon OVOGA!

Autor:

Svet

17.01.2024

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo pravde SAD podnelo je početkom decembra prošle godine novu krivičnu prijavu protiv Bajdena u kojoj je optužen da nije platio poreze u iznosu od 1,4 miliona dolara!

BAJDENU NAŠLI KOKAIN, EVO GDE GA JE KRIO! Neviđeni skandal trese Ameriku, predsedniku neće biti svejedno nakon OVOGA!

Foto: Profimedia, Tanjug/AP, Sutterstock

Američki istražitelji su prošle godine pronašli tragove kokaina na futroli za pištolj Hantera Bajdena, sina američkog predsednika, objavio je TV kanal Ej-Bi-Si njuz pozivajući se na materijale Tužilaštva.

Kako se navodi, Tužilaštvo je pozvalo sud da ne prihvati zahtev Hantera Bajdena da se odbace optužbe protiv njega zbog nezakonitog posedovanja oružja, što je, inače, zabranjeno, zavisnicima od narkotika.

- Snaga dokaza je neosporiva… Da bude jasno: istražitelji su bukvalno pronašli drogu na futroli u kojoj je optuženi čuvao pištolj - prenosi američka TV navode iz Tužilaštva.

Foto: Tanjug/AP

Hanter Bajden

FBI je utvrdio da se radi o kokainu.

Podsetimo, Ministarstvo pravde SAD podnelo je početkom decembra prošle godine novu krivičnu prijavu protiv sina američkog predsednika, Džozefa Bajdena, u kojoj je optužen da nije platio poreze u iznosu od 1,4 miliona dolara.

Prema optužnici koju je podigao Okružni sud u Kaliforniji, Hanter Bajden (53) je optužen za tri krivična dela i šest prekršaja u vezi sa neplaćanjem poreza.

Njemu preti kazna do 17 godina zatvora ukoliko bude osuđen, preneo je Rojters.

Podsetimo, Republikanci su ranije optužili predsednika SAD i njegovog sina za trgovinu uticajem, ali je Bela kuća odbacila te tvrdnje.

Hanterov intervju za potkast objavljen je dan nakon što je američko Ministarstvo pravde podiglo novu krivičnu prijavu protiv Hantera Bajdena, optužujući ga da nije platio porez od 1,4 miliona dolara, dok je, kako je navedeno u optužnici američkog suda u Kaliforniji, trošio milione dolara na raskošan način života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading