MORA ŠTO VIŠE DA ODMARA: Putinov doktor OTKRIO PRAVU ISTINU o zdravlju predsednika Rusije, ovo NIKO nije očekivao!

Autor:

Svet

11.01.2024

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktor je pregledao Vladimira Putina tokom njegove posete Čukotki na istoku zemlje

MORA ŠTO VIŠE DA ODMARA: Putinov doktor OTKRIO PRAVU ISTINU o zdravlju predsednika Rusije, ovo NIKO nije očekivao!

Foto: Tanjujg/ap

Denis Klos, načelnik okružne bolnice u Čukotki imao je čast da ove nedelje sa timom stručnjaka detaljno pregleda predsednika Rusije Vladimira Putina.

Uprkos silnim novinskim napisima sa Zapada Evrope i iz SAD da mu je zdravlje ozbiljno narušeno, čak i da umire, doktor Klos je samo odmahnuo rukom i poručio da Putin "puca od zdravlja".

"Veseli glas, veseo hod, zdrav razum i razmišljanje. Nijedan politički vođa na svetu nije Putinu ni blizu. Odličnog je zdravlja. Samo mora više da odmara", napisao je doktor Klos u izveštaju.

O Putinovom zdravlju godinama se pričalo. U oktobru 2023. stotine hiljada Rusa tražilo je informacije na Yandexu, nakon što je neutemeljena glasina da je Putin doživeo srčani udar dospela na naslovne strane širom sveta, piše Newsweek.

Doktor je savetovao Putinu da se više odmara, rekavši da to igra veliku ulogu u dugovečnosti.

Takođe je uporedio zdravlje 71-godišnjaka sa zdravljem američkog predsednika Džoa Bajdena. 

"Starost ima kolosalan uticaj na Bajdena. Iako se čini da ima zdrav način života, godine su definitivno uzele svoj danak", rekao je doktor.

Putin je rekao stanovnicima Anadira da sportu dnevno posveti dva do dva i po sata. 

"Najmanje dva sata, nekad i malo više, jer tu je teretana, bazen, sve to zajedno, pa tuširanje, dva i po sata. Svaki čovek treba da zna da tome mora da posveti vreme. To je jedan od najvažnijih društvenih pokazatelja razvijenosti društva", dodao je.

Inače, Putin je na predizbornoj turneji po Rusiji uoči predsedničkih izbora u zemlji 2024. koji su zakazani za 17. mart.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading