STRAVA I UŽAS NA ZALEĐENOM PUTU, POGINULA DECA! Osmoro putnika u autu sa LETNJIM GUMAMA zakucalo se u drvo!

Autor:

Svet

10.01.2024

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada su vremenski uslovi poput ovih koji su danas u Srbiji, ne postoji dobra šansa da ćete se na kolovozu osećati bezbedno ako nemate zimske gume

STRAVA I UŽAS NA ZALEĐENOM PUTU, POGINULA DECA! Osmoro putnika u autu sa LETNJIM GUMAMA zakucalo se u drvo!

Foto: RINA

Saobraćajna nesreća

Beba stara godinu dana i dve godine starije dete izgubili su život u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče u Rumuniji.

Vozač automobila krenuo je na put sa letnjim gumama i u vozilo je ušlo još sedmoro saputnika. Posle nekog vremena, vozač je izgubio kontrolu nad vozilom i ono je na zaleđenom delu puta proklizalo i udarilo u drvo. 

Do tragedije je došlo na izlazu iz grada Rakačuni. Osmoro ljudi, uključujući četvoro dece ispod sedam godina, bilo je nagurano u audi sa pet sedišta.

Pored toga, uprkos snegu i putu prekrivenom ledom, vozač je vozio automobil bez zimske opreme - na audiju su bile letnje gume.

"Dolaskom interventnih snaga dvoje maloletne dece bilo je u kardio-respiratornom zastoju. Nažalost, uprkos naporima medicinskih ekipa, oni su proglašeni mrtvima", rekli su nadležni.

U vreme nesreće, deca su bila na zadnjem sedištu vozila i poginula su na licu mesta. Drugi putnici, koji su doživeli teške povrede, hitno su prebačeni u bolnicu.

Treba istaći i da niko osim vozača nije bio vezan pojasom u automobilu.

Vozač je testiran na drogu i alkohol, a rezultati su u oba slučaja bili negativni, prenosi Telegraf.rs.

Policija je pokrenula krivičnu prijavu za ubistvo iz nehata i nanošenje telesnih povreda i sada pokušavaju da utvrde okolnosti nesreće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading