UNIŠTILI SMO IM DRONOVE, DESETKOVANI SU: Hamasovci se obratili svetu i poslali JEZIVU PORUKU

Autor:

Svet

10.01.2024

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško da će ovde uskoro da se završi sukob

UNIŠTILI SMO IM DRONOVE, DESETKOVANI SU: Hamasovci se obratili svetu i poslali JEZIVU PORUKU

Foto: x/jihaadnews

Portparol vojnog krila Hamasa, brigada al-Kasam, Abu Obeida objavio je u poruci da su pripadnici Hamasa pokreta uništili 42 vojna vozila Izraela tokom prošle nedelje.

Abu Obeida je rekao da je pokret Hamas ubio 22 izraelska vojnika, ostavljajući na desetine ranjenih, u 52 vojne operacije.

Naveo je i da su ispalili projektil zemlja-vazduh na helikopter iznad Pojasa Gaze.

Abu Obeida je potvrdio da su borci Hamasa uspešno oborili izviđački dron Hermes 900, zaplenili dron Skylark i dve druge bespilotne letelice i desetkovali su sedište terenske komande IDF-a, zajedno s njegovim prostorijama i vojnim okupljanjima na svim frontovima, koristeći minobacačke granate i kratkodometne projektile.

"Pokrenuli smo snažnu raketnu paljbu prema Tel Avivu i njegovim okolnim područjima", rekao je Obeida.

Portparol brigada Al-Kuds, vojnog krila Palestinskog islamskog džihada (PIJ) Abu Hamza, govorio je pred kamerama o uspesima otpora u Gazi .

Abu Hamza je ukazao na neuspehe izraelskih snaga i njihovog premijera Benjamina Netanjahua, potvrdivši da su brigade oborile izraelski dron iznad Kan Junisa, napomenuvši da će uskoro uslediti više informacija.

Na kraju obraćanja Abu Hamza je poručio da se borba protiv okupatora nastavlja do pobede, što samo znači da se krvoproliće sa obe strane nastavlja u 2024. još jačim intenzitetom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading