KRAJ RATA U SEPTEMBRU, RUSI ĆE UZETI ODESU I HARKOV? Američki obaveštajac bez dlake na jeziku OTVORIO KARTE, Ukrajincima se ovo neće dopasti

Autor:

Svet

06.01.2024

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj čovek smatra da se svet u potpunosti okrenuo sukobu Izraela i Hamasa zbog čega na Ukrajinu više niko neće misliti, niti će joj u 2024. slati bilo kakvu pomoć

KRAJ RATA U SEPTEMBRU, RUSI ĆE UZETI ODESU I HARKOV? Američki obaveštajac bez dlake na jeziku OTVORIO KARTE, Ukrajincima se ovo neće dopasti

Foto: printscreen, tanjug ap

Rusija će po završetku rata unutar svojih teritorija imati i ukrajinske gradove Odesu, Harkov, Nikolajev i Dnjepropetrovsk.

Ovo je rekao bivši američki obaveštajac Skot Riter u intervjuu za Jutjub kanal "U.S. Tour of Duty".

"Pretpostavka je da će sve biti završeno u septembru. Kada se bude sve završilo, karta Ukrajine neće izgledati kao danas. Odesa, Nikolajev, Dnjepropetrovsk, Harkov će takođe biti deo Rusije“, smatra on.

Ukrajinska vojska, rekao je on, doživljava krah na frontu i uskoro će doći trenutak kada ništa neće moći da zaustavi Oružane snage Rusije.

Za razliku od mnogih vojnih analitičara i stručnjaka iz SAD i Zapadne Evrope, Riter se ne libi da javnosti predoči realno stanje stvari.

On smatra da će Zapad tokom godine maksimalno uskratiti vojnu pomoć Ukrajini zbog čega će se njen lider Volodimir Zelenski naći u bezizlaznoj situaciji jer bez nje neće moći nigde i ni po čemu da parira Vladimiru Putinu.

Pored toga, Riter smatra i da je svet sada u potpunosti okrenut sukobu u Gazi zbog čega na Ukrajinu niko više i ne misli. 

To će Rusija iskoristiti da na proleće snažnom ofanzivom i udarima osvoji gradove koje smatra svojim pošto u njima živi većinski rusko stanovništvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading