SNIMAK KOJI LEDI KRV U ŽILAMA: Palestinski vojnik prilazi PONOSU IZRAELA i na njega POSTAVLJA EKSPLOZIV! Potom se dešava nešto NESTVARNO (VIDEO)

Autor:

Svet

26.12.2023

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivo je da tenk nije praćen pešadijom, tako da je posada verovatno bila nesvesna opasnosti u kojoj se nalazi

SNIMAK KOJI LEDI KRV U ŽILAMA: Palestinski vojnik prilazi PONOSU IZRAELA i na njega POSTAVLJA EKSPLOZIV! Potom se dešava nešto NESTVARNO (VIDEO)

Foto: x/clash report

Pripadnici Hamasa okačili su na društvene mreže snimak momenta kada jedan njihov borac iznenada na ulici prilazi izraelskom tenku Merkava.

Palestinac bez ikakvog ustezanja i straha prilazi tenku za koji se ne zna ima li nekog u njemu i na njega postavlja golim rukama eksploziv.

Nedugo nakon što je naprava postavljena tenk se pokreće i dolazi do ogromne eksplozije koja ga je uništila.

 

 

Zanimljivo je da tenk nije praćen pešadijom, tako da je posada verovatno bila nesvesna opasnosti u kojoj se nalazi.

Izrael je u utorak ujutro priznao smrt još dva svoja pripadnika u Pojasu Gaze, pa se broj priznatih gubitaka od početka kopnene invazije na Gazu povećao na 158.

Što se Palestinaca tiče, tu je situacija oko broja preminulih katastrofalna. Od početka napada Izraela, dakle od druge polovine oktobra do danas, preminulo je više od 21.000 građana.

Nažalost, više od 60 posto preminulih su civili, konkretnije žene, deca i stariji ljudi.

Iako gotovo sve države sveta apeluju na Izrael da prekine sa svakodnevnim bombardovanjem Gaze, oni to još ne čine. 

Što se Hamasa tiče, oni su valjda zbog upornosti Izraela da ih potpuno uništi, odbili u utorak mirovni sporazum koji je inicirao Egipat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading