NESTALA ANASTASIJA (16) Od tinejdžerke ni traga ni glasa, porodica moli za pomoć: "Nismo ljuti, samo neka se vrati" (FOTO)

Autor:

Svet

16.12.2023

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ronči, 16-godišnjakinja iz Italije, nestala je 13. decembra u gradu Pavija.

NESTALA ANASTASIJA (16) Od tinejdžerke ni traga ni glasa, porodica moli za pomoć: "Nismo ljuti, samo neka se vrati" (FOTO)

Foto: printskrin

 Njen nestanak je izazvao ozbiljnu zabrinutost među porodicom i lokalnim zajednicom.


Porodična zabrinutost



Sestra Anastasije, Mikol Ronči, izrazila je porodičnu zabrinutost ističući da porodica samo želi da Anastasija bude sigurna i da se vrati kući.

Istakla je da se porodica nada da je odlazak Anastasije povezan samo sa željom da poseti prijatelje, s obzirom na nedavno preseljenje porodice u Paviju.


Detalji o nestanku



Anastasija je u trenutku nestanka nosila jaknu i veliki ranac, a karakteristična pojava koja može pomoći u njenom prepoznavanju je plava kratka kosa.

Važno je istaći da nije imala telefon ni novac kod sebe u trenutku nestanka, što dodatno otežava situaciju.


Policija i istraga



Policija i karabinjeri su angažovani u istrazi nestanka i apeluju na sve koji imaju informacije o Anastasiji da odmah kontaktiraju nadležne organe. Takođe, porodica je kontaktirala i prijatelje Anastasije, moleći ih da se jave ukoliko imaju bilo kakve vesti o njoj.


Zaključak



Nestanak Anastasije Ronči predstavlja ozbiljan događaj koji zahteva hitnu reakciju i saradnju kako bi se pronašla i vratila kući. Porodica, policija i lokalna zajednica zajedno tragaju za Anastasijom i nadaju se njenom brzom i sigurnom povratku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading