(UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ) UŽAS I TUGA: NEDUŽNO ŠTENE UGINULO TOKOM LETA ZBOG STJUARDESE!

Autor: Republika

Svet

14.03.2018

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do kada će životinje trpeti mučenje ljudi? Čovečija zloba, u mnogim slučajevima kada su naši krznavi drugari u pitanju, zaista nema granicu. Jedan takav primer dogodio se tokom leta s kompanijom "United Airlines". Štene od 10 meseci je uginuolo jer je stjuardesa insistirala da ga stave u prostor za ručni prtljag iznad glave. Malo je reći, tuga i užas!

RepublikaFoto: facebook.com
Fotografija nesrećnog psa

Svedoci celog događaja tvrde kako je vlasnica grlila njegovo telo i plakala, nakon što je otkrila kako joj je ljubimac umro. Shvatila je to čim je avion sleteo na pistu avio luke LaGuardia u Njujorku.

Putnica Megi Greminger bila je na tom letu iz Hjustona za Njujork i rekla je da je stjuardesa rekla putnici pre poletanja da mora da stavi psića u prostor s ručnim prtljagom. Vlasnica se opirala, na kraju ju je poslušala. Psa su čuli kako laje tokom polijetanja, zatim za vreme turbulencija, na kraju je utihnuo.

Stjuardesa je naredila ženi da stavi psa u transporterskoj torbi u pretinac iznad glave, dok je putnica bila odlučna da torbu sa psom drži ispod sedišta. Na kraju je stjuardesa naterala da je posluša. Na kraju leta žena je videla kako joj je pas umro. Sedela je na prolazu i plakala, a svi drugi putnici bili su zaprepašćeni - napisala je Megi Greminger na Twitteru.

Kada su sleteli nije bilo nikakvog zvuka, vlasnica je otvorila transporter. "Nije se pomicao, a porodica ga je dozivala imenom. Držala sam njeno dete dok je majka pokušala da oživi 10-mesečno štene. Plakala sam s njima tri minuta kasnije, kada je žena ridala nad njegovim beživotnim telom. Srce mi se slomilo kada sam shvatila da ga više nema - napisala je dalje Lara.

Foto: facebook.com

Žena je dodala i kako je psić plakao i cvileo sve dok nije ostao bez vazduha...

Postavlja se pitanje, kada će se ljudi osvestiti i shvatiti da su životinje živa bića koja imaju emocije i kojima treba naša ljubav?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading