KAKVI LJUDI, BOLJE DA SVETOM UPRAVLJAJU PSI: Zelenski pao u totalnu DEPRESIJU, pa iznenada progovorio o ženi i deci

Autor:

Svet

10.11.2023

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Ukrajine izgubio je podršku Zapada zbog čega shvata da njegova zemlja polako ali sigurno gubi rat sa Rusijom

KAKVI LJUDI, BOLJE DA SVETOM UPRAVLJAJU PSI: Zelenski pao u totalnu DEPRESIJU, pa iznenada progovorio o ženi i deci

Foto: Tanjug/AP

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski proživljava verovatno najteže dane na funkciji od početka rata.

Ne zato što je Ukrajina u podređenom položaju, što nije ništa novo na frontu, već što je evidentno da otkako je počeo rat u Izraelu i Gazi svet više gotovo da i ne interesuje šta se dešava između Ukrajine i Rusije.

Zapad nesumnjivo diže ruke od slanja pomoći Ukrajincima, a svakodnevno stižu vesti o tome da se uveliko priprema mirovni plan, kako bi se zaustavio rat.

Zelenski je s tim u vezi pomalo ozlojeđeno i ravnodušno novinarima tokom konferencije za štampu rekao da ima novo rešenje za ceo svet.

- Ponekad, kad gledam sve ove ratove ili kada gledam bliskoistočnu krizu pa i Afriku... Ponekad gledam na sve to i pomislim da je najbolji način da ova planeta bude planeta pasa - rekao je Zelenski.

Kako je naglasio ukrajinski predsednik, psi mu pružaju preko potrebno olakšanje kada provodi vreme sa suprugom i djecom.

- Uvek su smešni. I dobri. Ponekad zaista ne razumem ljude - poručio je Zelenski.

Kako ne bi u potpunosti ostao bez pomoći SAD, Zelenski je gostujući na NBC televiziji pokušao da zadrži optimizam i ratnu retoriku.

- Imam puno snage ali čak i ako se osećam jakim, a imam i puno energije. To ne znači da želimo da se borimo ceo život jer je cena visoka. Rat uzima najbolje od nas, najveće heroje, najbolje muškarce, žene, decu. To je to. Ali nismo spremni da damo svoju slobodu ovom teroristi Putinu. To je to. Zato se borimo - rekao je Zelenski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading