ON JE KOMIČAR U VOJNIM PANTALONAMA: Kandidati za predsednika Amerike ISMEJALI ZELENSKOG, a onda su ga pokopali i OVOM REČENICOM!

Autor:

Svet

09.11.2023

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije tajna da Republikanci gaje odavno veće simpatije prema lideru Rusije Vladimiru Putinu u odnosu na Zelenskog, ali ovo što je u Majamiju rekao Vivek Ramasvami sigurno mu neće prijati ni u snu

ON JE KOMIČAR U VOJNIM PANTALONAMA: Kandidati za predsednika Amerike ISMEJALI ZELENSKOG, a onda su ga pokopali i OVOM REČENICOM!

Foto: Tanjug AP

Kandidati Republikanske stranke u SAD u kampanji za predsednika države, obratili su se glasačima na Floridi, gde su između ostalog potkačili i predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog.

Nije tajna da Republikanci gaje odavno veće simpatije prema lideru Rusije Vladimiru Putinu u odnosu na Zelenskog, ali ovo što je u Majamiju rekao Vivek Ramasvami sigurno mu neće prijati ni u snu.

- Ukrajina nije uzor demokratije. Ovo je zemlja koja je zabranila 11 opozicionih stranaka. Objedinio je sve medije u jednu medijsku firmu. To nije demokratski. Zapretio je da neće održati izbore ove godine osim ako SAD ne pošalje više novca. Slavili su nacistu u svojim redovima. Komičar u vojnim pantalonama, čovek po imenu Zelenski. To nije demokratski - poručio je kandidat.

Potom je Ramasvami indirektno podržao Rusiju.

- Regije Ukrajine koje je Rusija trenutno okupirala, Lugansk i Donjeck. To su regije ruskog govornog područja koje čak nisu deo Ukrajine još od 2014. godine - dodao je ovaj kandidat za republikanskog kandidata za predsednika SAD.

Njegov “kolega” Ron DeSantis osvrnuo se na rat u Izraelu.

- U trenucima napada 7. oktobra u Izraelu su se nalazili i građani Floride. Džo Bajden ih je ostavio na cedilu. Nisu mogli da dođu do letova. Poslao sam avione u Izrael i vratio više od 700 ljudi kućama. Moglo je biti još talaca da nismo delovali. Mi smo delovali i spasili živote - rekao je DeSantis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading