ZA SVAKI NAPAD, VRATIĆEMO VAM DVOSTRUKO! Hezbolah uputio JEZIVU poruku Izraelcima

Autor:

Svet

07.11.2023

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik Hezbolaha u libanskom parlamentu je na sahrani četvoro civila koji su ubijeni u nedelju na jugu Libana rekao da Hezbolah još nije pokazao svoju pravu snagu

ZA SVAKI NAPAD, VRATIĆEMO VAM DVOSTRUKO! Hezbolah uputio JEZIVU poruku Izraelcima

Foto: Tanjug/AP

Poslanik Hezbolaha Ali Fajad rekao je danas da će ta libanska militantna grupa odgovoriti dvostrukom merom na sve izraelske napade na civile nakon napada u kojem su ubijene tri devojčice od 10 do 14 godina i njihova baka u južnom Libanu.

Poslanik Hezbolaha u libanskom parlamentu je na sahrani četvoro civila koji su ubijeni u nedelju na jugu Libana rekao da Hezbolah još nije pokazao svoju pravu snagu, preneo je Rojters.

Libanske vlasti su saopštile da je u izraelskom napadu u nedelju pogođen automobil u kojem se nalazila porodica.

Izraelska vojska je saopštila da su trupe gađale u Libanu vozilo koje je "identifikovano kao mogući transport za teroriste" i da istražuje objave da je u vozilu bilo civila.

Izrael je saopštio u ponedeljak da je pogodio mete Hezbolaha u južnom Libanu kao odgovor na veliku salvu raketa ispaljenih na gradove na severu Izraela.

U sukobima duž izraelsko-libanske granice ubijeno je više od 60 boraca Hezbolaha i 10 civila, rekli su libanski zvaničnici.

Istovremeno je ubijeno najmanje sedam izraelskih vojnika i jedan civil.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading