MALOG MIHAJLA TETKA I TEČA SU TOLIKO MUČILI DA JE ODLUČIO DA SE UBIJE! Pravda stigla posle osam godina!

Autor:

Svet

05.11.2023

22:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle osam godina stigla presuda za mučenje tinejdžera u Rumuniji, koji je zbog teškog zlostavljanja sebi oduzeo život.

MALOG MIHAJLA TETKA I TEČA SU TOLIKO MUČILI DA JE ODLUČIO DA SE UBIJE! Pravda stigla posle osam godina!

Foto: shutterstock

Život mladog Mihaja iz Galatija u Rumunije završio se tragično pre osam godina, nakon što je izvršio samoubistvo u 19. godini.

Ali, ono što je šokiralo celu naciju jeste saznanje da je mladić prethodnih deset godina živeo u paklu, zlostavljan od strane svoje tetke i njenog supruga.


Mihaj je kao mališan živeo sa roditeljima koji su bili nadničari. Međutim, kada su se njegov otac razboleo i više nije mogao da radi, majka je odlučila da dečaka preda na staranje svojoj zaovi i njenom suprugu, koji su imali stado ovaca. Tada počinje Mihajeva noćna mora.

Tetka i teča su Mihaja držali kao životinju. Zaključavali su ga u metalni kavez i puštali ga napolje samo kad bi ga vodili da obavlja najteže fizičke poslove. Takođe, dečaku su davali samo onoliko hrane koliko je bilo neophodno da ga održe u životu.Bio je neuhranjen, zbog čega su komšije u jednom trenutku alarmirale policiju.

Međutim, posle pokrenute istrage, majka je obećala da će dečaka uzeti kod sebe, međutim, to se nikad nije desilo. Mihaj je ostao kod tetke i teče, a mučenje je postalo još gore. Više puta je pokušavao da pobegne, ali teča ga je uvek nalazio i vraćao u njegovu kuću.

Kad je očigledno shvatio da nikako ne može da se izvuče iz kandži zlostavljača, Mihaj je u novembru 2015. odlučio da se obesi. Imao je 19 godina i iza sebe 11 godina teškog i mučeničkog života. Naime, tetki i teči zlostavljačima bio je predat na milost i nemilost 2004. godine.

Ubrzo je podignuta optužnica protiv tetke i teče, a sada je stigla i presuda. Tetka je osuđena na šest godina i 11 meseci zatvora, dok će teča iza rešetaka provesti osam godia i osam meseci.

Na dve godine zatvora osuđen je još jedan muškarac, koji je bio upoznat sa slučajem, a nije učinio ništa da dečaku pomogne. Njegov identitet nije saopšten.

Rumunski mediji nisu saopštili da li su roditelji dečaka dobili neku kaznu.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading