PRETUKAO ZATVORENIKA, A SVI MU ČESTITALI NA TOME! Evo kako je NAGRAĐEN SIN Ramzana Kadirova za nasilje iza rešetaka

Autor:

Svet

05.11.2023

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adam Kadirov monstruozno je napao čoveka u zatvoru šutirajući ga po telu, a sada je za to dobio najviše priznanje u Čečeniji

PRETUKAO ZATVORENIKA, A SVI MU ČESTITALI NA TOME! Evo kako je NAGRAĐEN SIN Ramzana Kadirova za nasilje iza rešetaka

Foto: Tanjug/AP

Ramzan Kadirov

Najviši čečenski bezbednosni zvaničnici saopštili su danas da je petnaestogodišnji sin tamošnjeg lidera Ramzana Kadirova, koji je ove godine pretukao zatvorenika u pritvoru imenovan za telohranitelja svog oca!

Saveznici čečenskog lidera pohvalili su Adama Kadirova, koji ovog meseca puni 16 godina, za njegovu hrabrost i čestitali mu na imenovanju.

U septembru je mlađi Kadirov izazvao široku osudu, uključujući i neke pro-kremljovske tvrdolinijaše, nakon što je njegov otac objavio video na društvenim mrežama na kojem se vidi kako Adam udara i šutira zatvorenika optuženog za spaljivanje Kurana.

Ramzan Kadirov, Putinov saveznik, rekao je tada da je ponosan na svog sina i da poštuje Adama zbog sticanja “odraslih ideala časti, dostojanstva i odbrane svoje religije“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading