IZRAELSKI PARLAMENT U SUZAMA! PUŠTENI IM POTRESNI SNIMCI MASAKRA! Više od 1.400 Izraelaca ubijeno, a više od 200 oteto!

Autor: Jutarnji

Svet

02.11.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slike koje su prikazane članovima izraelskog parlamenta ostavile su ih u šoku i bez teksta.

IZRAELSKI PARLAMENT U SUZAMA! PUŠTENI IM POTRESNI SNIMCI MASAKRA!  Više od 1.400 Izraelaca ubijeno, a više od 200 oteto!

Foto: twitter/printscreen/@raz_sauber

 U sredu je izraelska vojska prikazala članovima Kneseta 45-minutni video o pogromu koji su izvršili teroristi Hamasa i civili iz Gaze nad izraelskim stanovništvom. Ovi snimci su do sada bili skriveni od javnosti zbog svoje brutalnosti.

Na snimcima su prikazani trenuci stravičnog zločina u kojem je više od 1400 Izraelaca izgubilo živote, a više od 200 je oteto. Nekoliko poslanika je napustilo prostoriju u suzama, a neki su čak psihički slomljeni. Bolničari su stajali ispred dvorane kako bi intervenisali u hitnim slučajevima, dok su psiholozi bili pozvani da pomognu traumatizovanim poslanicima.

Jedna od zastupnica, Naama Lazimi, nije mogla izdržati gledanje snimaka do kraja. Ona je izjavila:

"Videla sam strašan užas, ali kada se pojavila fotografija ubijene bebe, slika je bila toliko bolna i teška da sam jednostavno morala otići. Ta slika će zauvek ostati urezana u dubini moje duše."

 

 


Saborski zastupnik Vladimir Beliak je samo kratko rekao:

 

 

"Nikada zaboraviti i nikada oprostiti."

Dok je zastupnik Michal Waldinger govorio o palestinskim civilnim grupama koje su se pridružile teroristima i ubijale Izraelce: "Ceo svet bi trebao da vidi ko su ti ‘slučajni prolaznici‘ koji su učestvovali u varvarizmu, pili Koca-Kolu i zabavljali se ubijajući decu."

Dodatno, izraelska vojska je objavila novi snimak ispitivanja u kojoj terorista Hamasa priznaje ubistvo izraelske dece. Omar Abu Rusha, član Hamasove jedinice komandosa "Nukhba", opisuje kako su on i još jedan terorista čuli plač dece koji je dolazio iz skloništa. "Pucali smo na sigurnu sobu, pucali smo na vrata dok više nismo čuli buku. Na pitanje jesu li deca mrtva, odgovorio je potvrdno."

Ovi uznemirujući detalji masakra bacaju novo svetlo na strahote koje su Izraelci pretrpeli. Njihova bol i patnja su neizmerni, a svet bi trebao biti svestan ovih zločina i podržati Izrael u suočavanju s terorizmom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading