GAZA PONOVO ODSEČENA OD SVETA: Narod u panici, evo šta se zaista dogodilo

Autor:

Svet

01.11.2023

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komunikacije su više puta bile pogođene u Gazi, a izvori su saopštili CNN-u da su nedavni nestanci struje najgori od početka rata između Izraela i Hamasa 7. oktobra

GAZA PONOVO ODSEČENA OD SVETA: Narod u panici, evo šta se zaista dogodilo

Foto: tanjug

Internet usluge i telekomunikacije ponovo prekinute u Pojasu Gaze

Internet usluge i komunikacije u Pojasu Gaze ponovo su u prekidu, prenosi CNN pozivajući se na dve telekomunikacione kompanije, dok Izrael nastavlja sa bombardovanjem i proširivanjem kopnenih operacija u ovoj palestinskoj enklavi.

Komunikacije su više puta bile pogođene u Gazi, a izvori su saopštili CNN-u da su nedavni nestanci struje najgori od početka rata između Izraela i Hamasa 7. oktobra.

U današnjem saopštenju na X platformi (Tviter) Palestinske telekomunikacije (Paltel) su saopštile da je došlo do "potpunog prekida svih komunikacionih i internet usluga sa Pojasom Gaze, zbog toga što su međunarodne rute koje su ranije bile obnovljene ponovo prekinute".

Telekomunikaciona kompanija Javal takođe je saopštila da su njene usluge mobilne telefonije u prekidu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading