NASKAKALI JEDNO NA DRUGO KAO ZEČEVI ISPRED SUPERMARKETA! Vrelu akciju gledala deca, pobesneli otac ih SLIKAO - mrtvi pijani pokušavali da navuku GAĆE NAZAD! (FOTO)

Autor:

Svet

27.10.2023

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokirani otac je reagovao tako što je fotografisao par telefonom i fotografije poslao policiji.

NASKAKALI JEDNO NA DRUGO KAO ZEČEVI ISPRED SUPERMARKETA! Vrelu akciju gledala deca, pobesneli otac ih SLIKAO - mrtvi pijani pokušavali da navuku GAĆE NAZAD! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Incident koji je šokirao porodicu i prolaznike dogodio se u Barou-in-Fernesu u Kambriji, kada je mladi par uhvaćen u eksplicitnom činu na javnom mestu nedaleko od jednog prometnog supermarketa. Sud u Prestonu je čuo slučaj i donosio odluku u vezi sa parom.

Prema izveštajima s mesta događaja, Кloi Dobson (21) i njen partner Piter Penman (32) uhvaćeni su u seksualnom odnosu u alkoholisanom stanju dok su šetali pored kanala. Porodica sa troje male dece zatekla je par u eksplicitnoj pozi, a najstarije dete je bilo dovoljno staro da razume situaciju, dok mlađa deca nisu bila svesna šta se dešava.

Foto: PRINTSCREEN/FACEBOOK

 

Šokirani otac je reagovao tako što je fotografisao par telefonom i fotografije poslao policiji. Policija je stigla na mesto događaja oko 20 sati i zatekla Кloi Dobson kako navlači pantalone. Devojka je prvobitno izjavila da se ne seća šta se tačno dogodilo, ali je kasnije na društvenim mrežama objavila da je imala "najluđi dan" u svom životu.

Na sudu, par je priznao delo, a Dobsonova je osuđena na 12 meseci, pri čemu će kaznu provesti u zajednici umesto u zatvoru. Sud je takođe naložio da se Dobsonova javi u centru za podršku.

Piter Penman će biti suđen kasnije u vezi sa ovim incidentom i suočava se sa sličnim optužbama za seks na javnom mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading