PRETIO OSNOVCIMA DA ĆE IH ZVERSKI POBITI! Užas u Prnjavoru - maloletnim drugarima pretio ubistvom!

Autor:

Svet

20.10.2023

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor OŠ "Nikola Tesla", Milan Vranić, izjavio je da škola preduzima sve neophodne korake kako bi rešila ovaj problem.

PRETIO OSNOVCIMA DA ĆE IH ZVERSKI POBITI! Užas u Prnjavoru - maloletnim drugarima pretio ubistvom!

Foto: Profimedia, Shutterstock

U Osnovnoj školi "Nikola Tesla" u Prnjavoru, ozbiljan incident izazvao je zabrinutost među učenicima i njihovim roditeljima nakon što je maloletni učenik pretio ubistvom dvojici svojih vršnjaka. Incident je izazvao paniku i strah među školskom zajednicom, a pojedini roditelji su čak odlučili da zabrane deci da odlaze na nastavu.

Prema informacijama koje prenosi ATV, policija je informisana o pretnjama i izašla je na lice mesta kako bi potvrdila ozbiljnost situacije. Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci takođe je upućeno na slučaj. Kako se radi o maloletnicima, koji ne mogu krivično odgovarati, tužilaštvo je naložilo školi i Centru za socijalni rad da preduzmu odgovarajuće mere i radnje iz svoje nadležnosti.

Direktor OŠ "Nikola Tesla", Milan Vranić, izjavio je da škola preduzima sve neophodne korake kako bi rešila ovaj problem. Obavestili su policiju, multisektorski tim i organizovali sastanke kako bi se situacija rešila na najbolji način.

Vranić je dodao da je interes svih u zajednici da učenici i zaposleni budu bezbedni i da škola čini sve što je u njihovoj moći kako bi se osigurala sigurnost. Takođe su se obratili resornom ministarstvu, Republičkom pedagoškom zavodu i ombudsmanu kako bi dobili dodatnu podršku u rešavanju ovog problema.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading