"U DELIĆU SEKUNDE SVE SE OKRENE NAGLAVAČKE"! Oglasio se restoran u kome se desila pucnjava u Luistonu: Izgubili smo velike ljude!

Autor:

Svet

26.10.2023

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Restoran u Kuistonu, koji je bio jedna od dve lokacije na kojoj se desila masovna pucnjava, objavio je potresnu poruku na društvenim mrežama.

"U DELIĆU SEKUNDE SVE SE OKRENE NAGLAVAČKE"! Oglasio se restoran u kome se desila pucnjava u Luistonu: Izgubili smo velike ljude!

Foto: Tanjug/AP/Derek Davis/Portland Press Herald via AP

Nakon masovne pucnjave u Lusitonu u državi Mejn, još nema zvanične potvrde o broju mrtvih, ali se procenjuje da su poginule 22 osobe, a oko 50 je ranjeno.

Restoran u kome se dogodila pucnjava oglasio se na Fejsbuku porukom neizrecive tuge nakon masakra.

- Srce mi je slomljeno. Bez reči sam... U deliću sekunde svet se okrene naglavačke bez ikakvog razloga. Izgubili smo divne ljude u ovoj zajednici. Kako ovo može imati bilo kakvog smisla?! Pomolimo se - piše u objavi.

 

 

U toku je potraga za Robertom Kardom (40), osumnjičenim za pucnjavu. Policija je savetovala građane da ostanu zaključani u svojim kućama, a da je Kard "naoružan i opasan“.

Inače, Kard je pucao na dve lokacije - kuglanu i restoran. Oba mesta smatrala su se porodičnim mestima za opuštanje i u oba je bilo nekoliko porodica sa deconm.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading