OTKAZUJU SE ŠKOLE U LUISTONU ZBOG MASAKRA: Ostanite u kućama, sklonite se na sigurno - masovni ubica još nije uhapšen!

Autor:

Svet

26.10.2023

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U masovnoj pucnjavi u Luistonu u Mejnu ubijeno je najmanje 22 osobe, a spekuliše se da je broj ranjenih i do 50. Još nema zvaničnih potvrda.

OTKAZUJU SE ŠKOLE U LUISTONU ZBOG MASAKRA: Ostanite u kućama, sklonite se na sigurno - masovni ubica još nije uhapšen!

Foto: Printscreen/X

Pucnjava je prijavljena policiji oko 20 časova po lokalnom vremenu, aosumnjičen je Robert Kard, inače instruktor pucanja.

FBI Boston je u saopštenju za X rekao da koordinišu sa državnim i lokalnim organima za sprovođenje zakona.

- Odsek FBI Boston nastavlja da koordinira sa našim lokalnim, državnim i saveznim partnerima za sprovođenje zakona u Mejnu, i spremni smo da pomognemo svim raspoloživim resursima koji su im potrebni, uključujući odgovor na dokaze, istražnu i taktičku podršku, kao i pomoć žrtvama  - napisao je FBI Boston u Ks postu.

 

 

- Nastavljamo da apelujemo na javnost da ostane na oprezu i odmah prijavi sve i sve sumnjive aktivnosti i/ili pojedince organima za sprovođenje zakona. Pošto je ova situacija i dalje veoma tečna, u ovom trenutku nemamo dalje komentare i uputićemo vas državi Mejn Policija. -

Upravnik javne škole u ​​Luistonu objavio je u sredu saopštenje u kojem je objavio da je škola otkazana zbog pucnjave.

- Sutra neće biti škole. U ovom trenutku neće biti aktivnosti u školama Leviston u četvrtak, 26. oktobra 2023. U ovom trenutku ostaje mnogo nepoznanica. Informacije se kreću brzo, ali ne uvek tačne. Molimo vas da nastavite da se sklonite na mestu ili idite na sigurno. Nastavićemo da vas ažuriramo sa informacijama i sledećim koracima po potrebi. -

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading