BAJDEN ŠALJE IZRAELU VOJNU OPREMU: Netanjahu najavio NEZAPAMĆENI paket pomoći od Amerike

Autor: Tanjug

Svet

18.10.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Netanjahu je istakao da je pokazao Bajdenu dokaz prema kojem je palestinska teroristička grupa Islamski džihad odgovorna za eksploziju u bolnici u Gazi.

BAJDEN ŠALJE IZRAELU VOJNU OPREMU: Netanjahu najavio NEZAPAMĆENI paket pomoći od Amerike

Foto: Tanjug-AP

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu naveo je da će "ogroman i bez presedana" paket vojne pomoći, koji je obezbeđen od američkog predsednika Džozefa Bajdena tokom njegove posete Tel Avivu danas, pomoći Izraelu da pobedi u ratu protiv Hamasa.

Netanjahu je istakao da je pokazao Bajdenu dokaz prema kojem je palestinska teroristička grupa Islamski džihad odgovorna za eksploziju u bolnici u Gazi, preneo je Tajms of Izrael.

Izraelski premijer poručio je da će Izrael pokušati da "na svaki mogući način" obezbedi oslobađanje talaca, čime je navodno ostavio otvorenu mogućnost vojne opcije za njihovo izbavljenje.

Netanjahu je rekao Bajdenu da se Crvenom krstu mora dozvoliti da poseti taoce i da Izrael neće dozvoliti da humanitarna pomoć iz Izraela uđe u Gazu dok taoci ne budu oslobođeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Nemanja

18.10.2023 20:41

Toliko gluposti..u tako kratkom tekstu