TROJE DECE TRAGIČNO NASTRADALO! Nastradali u letelici njihovog dede!

Autor:

Svet

09.10.2023

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica je nakon ovog tragičnog događaja izrazila duboku tugu.

TROJE DECE TRAGIČNO NASTRADALO! Nastradali u letelici njihovog dede!

Foto: pixabay.com

U blizini glavnog grada Australije, Kanbere, dogodila se tragična nesreća u kojoj su Piter Nejl (65) i njegova troje unučadi, Rafael (11), Evita (9) i Filomena (6), izgubili živote kada se srušio avion kojim je deda upravljao.

Ova nesreća se dogodila dok su deca iz Armidejla bila u poseti svom dedi. Neposredno pre tragedije, cela porodica je posetila lokalni zoološki vrt. Nakon toga, deca su se sa svojim dedom uputila na let avionom.

Detalji o uzroku nesreće još uvek nisu jasni, a istražitelji pokušavaju da utvrde šta se tačno desilo. Kontrola letenja je čula zastrašujući zvuk pre samog pada aviona, ali još uvek nije jasno šta je prethodilo nesreći.

Porodica Nejl je nakon ovog tragičnog događaja izrazila duboku tugu i zamolila sve da poštuju njihovu privatnost. Njihovi reči odražavaju duboku bol i gubitak koji su doživeli, dok pokušavaju da se nose sa ovom neopisivom tragedijom.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading