OVO MOŽE SAMO MAJKA: Vozila je decu, na semaforu je napala banda na motorima - bila je u životnoj opasnosti, ali nije se uplašila (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Svet

05.10.2023

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerika je zgrožena neverovatnim napadom na majku dvoje dece koji se dogodio u ponedeljak uveče ispred Gradske kuće u Filadelfiji.

OVO MOŽE SAMO MAJKA: Vozila je decu, na semaforu je napala banda na motorima - bila je u životnoj opasnosti, ali nije se uplašila (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube NBC10 Philadelphia

Niki Bulok, 23-godišnja majka koja je u to vreme dostavljala hranu za UberEats, našla se okružena grupom ljudi na motociklima, a posle blage svađe sa jednim od njih situacija je eskalirala.

Naoružani napadač se popeo na njen automobil, u kojem su bila deca, i počeo da skače na zadnji prozor. Kada je staklo puklo, Niki je izašao napolje i pokušao da zaustavi ludilo.

Međutim, motociklista je odmah krenuo agresivno prema vozaču, prvo joj je uperio pištolj u glavu, a zatim ju je udario glavom, noseći šlem.

 

Neverovatno hrabra žena nije odustala. Ona se suočila sa naoružanim motociklistom i gurnula njegov motocikl na pod.

 

U intervjuu američkim medijima, Niki je objasnila šta se dogodilo.

„Prvo nisam reagovala, ali kada sam shvatio da čovek skače i razbija staklo na mom autu, morao sam da reagujem. To je bila instinktivna reakcija, morala sam da zaštitim svoju decu.

Nemam ništa protiv motociklista, dapače, i sam sam radio u mehaničarskoj radionici, ali ponekad stvari izmaknu kontroli...’ – zaključio je Niki.

Policija je upravo saopštila da je privela osumnjičenog koji je napao ženu sa dvoje dece i da je istraga u toku.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading