"MAJKA MI GOVORI DA SAM NJENA GREŠKA" Jeziva ispovest učesnice "Elite", preživela PAKAO sa roditeljima!

Autor:

Zadruga

04.10.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresna priča Jovane Bijelović, učesnice "Elite" nikog nije ostavila ravnodušnim. Pakao kroz koji je prošla u detinjstvu i dalje je na nju ostavio teške posledice.

"MAJKA MI GOVORI DA SAM NJENA GREŠKA" Jeziva ispovest učesnice "Elite", preživela PAKAO sa roditeljima!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica "Elite" Jovana Bijelović poznatija kao Jovana Tatu ispričala je Teodori Balzak deo svoje životne priče. Naime, Jovana je otkrila u kakvom je odnosu sa svojim roditeljima.

- Ne mogu da podnesem to što nisam dobra sa svojom porodicom. Nikada mi nisu bili podrška. Ne mogu da ti opišem kako se osećam. Ulazila sam iz veze u vezu, samo da bih bežala od toga što sa njima nemam stabilan odnos, živela sa momcima...razumeš me. Volela bih da imam svoju porodicu, da to funkcioniše - rekla je Jovana.

- Meni su baka i deka bili sve dok nisu preminuli. Osećaš se sigurno da si sama. Znam ja to...Gde su ti roditelji? - upitala je Teodora.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana i Teodora

- Mama me je dobila u četrdesetoj, a tata u šezdesetoj. S tatom nisam dobra, a sa mamom malo jesam, malo ne. Govori mi stalno da sam njena greška. Kao mala sam proživela pravi pakao. Umesto da se igram u parkiću, išla sam kod psihijatra, želela sam sebi da naudim. Mislila sam kao mlađa da ću svačim sebi nauditi. Dok sam bila u domu, prelepo mi je bilo, nisam htela kući da se vratim. Ne postoji trenutak, da je lep, a da ga se sećam. Imam jednu drugaricu, nikoga više - rekla je Jovana.

Kako je Jovana ispričala da joj je majka uvek govorila da je njena greška, novinari su stupili u kontakt sa Jovaninom drugaricom Mašom, koja je prokomentarisala celu Jovaninu priču. 

- Moram da kažem da Jovana nije u pravu, nije ona majčina greška, nego je majka njena greška. Jovana ima mnogo toga da ispriča, ali mi je drago da je krenula, da je smogla snage bar to da ispriča. Ona je rekla da ima samo jednu drugaricu, i istina je, ima mene. Sinoć mi se duša cepala, nisam mogla da spavam celu noć, mnogo mi je bilo teško jer znam da joj je jako bolno da priča o tome, da se poveri nekome, a to je uradila Teodori, jer nekako dele sličnu priču - rekla je Maša za "Pink.rs" pa dodala:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana i Teodora

- Jovana živi sa majkom, ali nisu ni u kakvom kontaktu. Iskreno, ona je ušla u "Elitu" da bi pobegla od majke kako bi se spasila od svega, a to je njenu majku naviše zabolelo, jer je ona protivnik toga. Ona je ceo život gledala svađe, i sada kada je u "Eliti" i gleda ljude koji se svađaju zbog kadra, njoj to ne prija, zato se ni ne otvara tim ljudima, oni nisu njen kalibar, sve rade zarad kadra, a ona nije taj tip. Njoj je jako teško, i verujte, ima ona mnogo toga još da kaže, jer njoj majka uopšte nije podrška, a najviše se plaši da totalno ne izgubi kontatk sa majkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading