ŠOK! MOSKOVSKI LEKARI USPELI DA POSTIGNU NEMOGUĆE? Pričalo se da je u KOMI, da mu život visi o koncu, ali Kadirov se Kremlju sastao sa PUTINOM! Objavljen snimak susreta! (VIDEO)

Autor:

Svet

28.09.2023

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Putin se u Kremlju sastao sa Ramzanom Kadirovim, predsednik i šef Čečenije razgovarali su o situaciji u republici, socijalnoj sferi i učešću čečenskih boraca u specijalnoj vojnoj operaciji, objavila je agencija RIA Novosti.

ŠOK! MOSKOVSKI LEKARI USPELI DA POSTIGNU NEMOGUĆE? Pričalo se da je u KOMI, da mu život visi o koncu, ali Kadirov se Kremlju sastao sa PUTINOM! Objavljen snimak susreta! (VIDEO)

Foto: printskrin RIA Novosti

"Poželite momcima sve najbolje. Porodicama, njihove najbolje želje. Znam da ste lično uključeni u ova pitanja sve vreme, uključujući i podršku porodicama naših momaka koji se bore na prvoj liniji fronta, siguran sam, hrabro, herojski“, rekao je Putin.

 

Kadirov je odgovorio da su čečenski borci raspoloženi, da se sva njihova pitanja i problemi rešavaju. Svakog dana vojno osoblje hvata ukrajinsko vojno osoblje i uništava opremu.

 

Govoreći o situaciji u regionu, predsednik je naveo da je dinamika pozitivna. On je naglasio da se to dešava zahvaljujući predsedniku republike i njegovom timu koji pouzdano radi i dobro sarađuje sa saveznom vladom.

 

 

Putin je podsetio da postoji mnogo ozbiljnih zadataka i programa i pozvao Kadirova da razgovaraju o hitnim pitanjima.

 

Susret Putina i Kadirova dokazuje da je predsednik Čečenije živ, uprkos glasinama o njegovom veoma lošem zdravstvenom stanju, pa čak i smrti. Bilo je više informacija da je Kadirov u veoma lošem zdravstvenom stanju zbog neuspele operacije bubrega.

Na Telegram kanalu VČK-OGPU danas je objavljen je snimak „sastanka“ Ramzana Kadirova i šefa ruske garde Viktora Zolotova, koji je navodno trebalo da bude postavljen na kanalu čečenskog vođe prošlog ponedeljka, ali to nije urađeno jer Kadirov na njemu izgleda veoma loše i jedva govori.

 

Glasine da je Kadirov teško bolestan šire se od marta 2023. godine. Bild je tada pisao da šef Čečenije ima ozbiljnu bolest bubrega, a na društvenim mrežama je skrenuta pažnja na promene u Kadirovom izgledu, posebno na jak otok lica. Kadirovljevu bolest posredno je potvrdio i jedan od njegovih sinova , koji je postavio video o tome kako je teško izgubiti oca. Sam Kadirov je u više navrata pokušavao da dokaže da je zdrav i pun snage , iako je jednom prilikom izjavio da „ionako ne želi dugo da živi“.

 

U maju 2023. glasine da je Kadirov mrtav ili u kliničkoj smrti uveliko su kolale medijima i društvenim mrežama.  Za sada ipak nema proverenih vesti o stanju predsednika Čečenije, a kako se vidi na snimku, Kadirov izgleda bolje na sastanku sa Putinom nego prilikom susreta sa Zolotovim, što navodi na zaključak da su lekari u Moskvi ipak uspeli da ustale zdravstveno stanje čečenskog vođe-

Portal Republika.rs objavljuje sve informacije o ratu u Ukrajini iz izvora koji su se do sada pokazali relevantnim, a koje svakako s dodatnom novinarskom pažnjom proveravamo. Međutim, pošto se od početka sukoba vodi, kako medijski tako i propagandni, rat, redakcija Republike moli čitaoce da nam, ukoliko na našem sajtu prepoznaju eventualne lažne vesti i dezinformacije, skrenu pažnju da bismo odmah reagovali i pravovremeno ispravili eventualne greške. Unapred zahvaljujemo.

Informacije možete slati na mejl redakcija@republika.rs.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading