SPLIĆANKA POKLONILA ŠPORET ČOVEKU KOJI SE ŽALIO NA SIROMAŠTVO Onda je na internetu ugledala sliku stana! Splićani pobesneli:"ZA NJEGA SMO SKUPLJALI I NOVAC!"

Autor:

Svet

26.09.2023

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fejsbuk grupa EMPATIJA SPLIT broji preko 16.000 članova, a uglavnom se radi o ljudima koji pomažu drugima u nevolji dajući im poklone (uglavnom korišćene ali još uvek upotrebljive stvari), ali i rade usluge za one kojima je pomoć potrebna. Međutim, sudeći po onome što je jutros objavila Jagoda Laco, jedna od osnivačica i administratorka grupe, ima i onih koji zaista iskorišćavaju dobrotu drugih, dok im stvari nisu uopšte potrebnr, prenosi Slobodna Dalmacija.

SPLIĆANKA POKLONILA ŠPORET ČOVEKU KOJI SE ŽALIO NA SIROMAŠTVO Onda je na internetu ugledala sliku stana! Splićani pobesneli:"ZA NJEGA SMO SKUPLJALI I NOVAC!"

Foto: Shutterstock

- Mala napomena članovima: grupa nije osnovana da namešta stanove za izdavanje, imajte to na umu. Molim gospodina da se sam isključi. Kao što vidite, šporet oduzet iz Empatije završio je u stanu za iznajmljivanje – napisala je Laco i priložila skrinšotove sa kojih je vidljivo da je Splićanka poklonila bocu plina i kombinovani plinski šporet sa pećnicom u februara ove godine, a onda pre nekoliko dana ista ta peć osvanula je u prilično luksuzno uređenom stanu, koji se sada nudi studentima!

Članovi grupe su ogorčeni ovim postupkom.

- Ima li takvih? Imati stanove za izdavanje, naplaćivati zlato i ne davati belu tehniku! Sramota - šokiran je jedan član grupe.

- Skuplja se na sve strane za njega i njegovu porodicu, a sad momak izdaje stan, jadan, najavio je drugi.

- Za tog istog u grupi prikupljan je i novac. Sve je teže prepoznati ljude u nevolji od lešinara – primetio je Splićanin.

Republika

Foto: pixabay.com

 

 

Ubrzo se međutim javio imenovani čovek pozvao Jagodu:

- Treba vas prijaviti za o  što radite i šta ste radili pre nego što ste se učlanili u ovu grupu..., napisao je ljutito i dodao da je uzeo šporet dok mu je deda bio živ a stan napušten (?!) i najavio tužbauadvokata za lažnu optužbu.

- Sram te bilo - napisao je čovek koji na svom FB profilu reklamira sportsku rekreaciju.

Jagoda Laco nije se nimalo uplašila ove pretnje:

- Slobodno započnite i dobro se pripremite, mnogo sam ćutala. Možete pisati šta god vam srce poželi, ja to neću zasnivati na pričama već na činjenicama i onome što se tiče Empatije. Ako te se drugi plaše, ja se ne bojim. Imajte to na umu, nećete me zastrašiti.

– Ako ste imali za renoviranje stana – onda ste imali i za špored za dedu... Ove pločice nisu jeftine. Znači imaš, a za dedu ne daš - zamerila je Splićanka primaocu donacije i vlasniku stana.

Slobodna je kontaktirala Jagodu Laco, koja je rekla da se na početku ne može znati ko koristi pomoć ove FB zajednice, ali da se može desiti da se vrlo brzo raskrinkaju. A onda ih izbacuju iz grupe da bi se pomoglo onima kojima je pomoć zaista potrebna.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading