JAK ZEMLJOTRES POGODIO TURSKU! Građani u panici - čeka se izveštaj o šteti!

Autor:

Svet

23.09.2023

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potres je registrovan na dubini od 7 kilometara.

JAK ZEMLJOTRES POGODIO TURSKU! Građani u panici - čeka se izveštaj o šteti!

Foto: Shutterstock

U danas registrovanom zemljotresu jačine 4.5 stepeni Rihterove skale, Turska se suočila sa prirodnim fenomenom koji je izazvao zabrinutost među stanovništvom. Prema podacima EMSC (Evropski mediteranski seizmološki centar), zemljotres se dogodio u 10:22 sati, a epicentar je bio u blizini grada Kahramanmaraša.

Ovaj zemljotres registrovan je na dubini od 7 kilometara ispod površine zemlje. Trenutno nema detaljnih informacija o eventalnoj šteti koju je ovaj zemljotres mogao izazvati.

Vlasti u Turskoj verovatno će pažljivo nadgledati situaciju i sprovesti procene kako bi utvrdile eventualne posledice ovog zemljotresa. Građani su pozvani da budu oprezni i da prate upute vlasti i seizmologa kako bi se osigurala njihova sigurnost.

Zemljotresi su uobičajeni u ovoj regiji zbog geoloških karakteristika Turske, ali je važno da se građani pridržavaju mera opreza i budu spremni u slučaju potrebe za evakuacijom ili hitnim merama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mišo

23.09.2023 12:20

Ništa bez 8-10 stepeni da se Erdogan bavi mukom, a ne naoružavanjem šiptara !!