OTET I STRAVIČNO MUČEN, NA KRAJU SU GA POLIVALI KLJUČALOM VODOM: Popularni turski di-džej brutalno ubijen u Londonu, za zločin osumnjičeno šest osoba

Autor:

Svet

21.09.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šest muškaraca je optuženo za brutalno ubistvo popularnog radio-voditelja iz Londona, Mehmet Koraj Alpergina.

OTET I STRAVIČNO MUČEN, NA KRAJU SU GA POLIVALI KLJUČALOM VODOM: Popularni turski di-džej brutalno ubijen u Londonu, za zločin osumnjičeno šest osoba

Foto: printscreen/Instagram/koraybizim

Popularnog turskog di-džeja navodno su u Londonu mučili do smrti "sadistički nasilnici" koji su mu naneli 94 povrede. Mehmeta (43) i njegovu 34-godišnju devojku Gozde Dalbudak otelo je šest muškaraca u blizini stadiona Totenhem Hotspur dok su se vraćali kući iz italijanskog restorana u Mejferu 13. oktobra 2022. godine, navodi britanski Telegraf.

 

Počinioci su verovatno ugradili uređaj za praćenje u njegov automobil.

 

Di-džej je pronađen go i bačen u šumu i bio je podvrgnut užasnom mučenju, uključujući premlaćivanje palicom, ubadanje u noge a imao je opekotine od polivanja kipućom vodom. Njegovo beživotno telo pronašao je čovek koji je svog psa izveo u šetnju šumom.

Otmičari su njegovu devojku dva dana držali zaključanu u kupatilu dok je nisu pustili.

Šestorici muškaraca sudi se i oni su optuženi za ubistvo, otmicu i zatvaranje.

„Tužilaštvo navodi da je Koraj Alpergin kidnapovan i mučen ili da bi bio kažnjen za nešto što je uradio, ili da bi ga primorao da preda nešto što je znao – možda gde se nalazi droga ili novac – što su njegovi otmičari želeli da znaju.

Advokat porodice je rekao:

„Jasno je da je Koraj Alpergin pre smrti bio užasno mučen. Po broju i prirodi povreda koje je zadobio, lako je zamisliti da se grupa sadističkih nasilnika smenjivala da ga bi ga povređivali, bilo da su ga udarali šakama ili nogama, tukli palicom, ili pekli ključalom vodom"

 

„Napad je povezan sa organizovanim kriminalom i gotovo sigurno sa drogom“, dodala je Ajlet.

 

Alpergin, koji je bio vlasnik radio stanice Bizim FM sa sedištem u Londonu, bio je uznemiren pre svog ubistva. Popularni DJ je takođe navodno bio u dugovima, uključujući oko 40.000 dolara samo za svoj automobil.

Optuženi su negirali bilo kakvu umešanost ili učešće u ubistvu di-džeja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading