ROĐENA BEBA SA 26 PRSTIJU: Reinkarnacija hinduističke boginje? (FOTO)

Autor:

Svet

20.09.2023

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica je rođena sa ukupno 26 prstiju, lekari kažu da se radi o genetskoj anomaliji, roditelji presrećni.

ROĐENA BEBA SA 26 PRSTIJU: Reinkarnacija hinduističke boginje? (FOTO)

Foto: printscreen/facebook

Beba sa 26 prstiju

U Indiji je rođena beba sa ukupno 26 prstiju na rukama i nogama, a roditelji su tom činjenicom oduševljeni i nazvali su je reinkarnacijom hinduističke boginje.

Naime, devojčcica je rođena u severnoj indijskoj državi Raždastan, u Baratpuru i ima po sedam prstiju na rukama i šest prstiju na svakoj nozi. Lekari su njeno stanje opisali kao genetsku anomaliju, dok je porodica sa druge strane oduševljena.

Oni smatraju da je njihova ćerka reinkarnirana vezija boginje Dolagar Devi, čiji se hram nalazi u blizini mesta gde je rođena, a prema statuama božanstva, imala je nekoliko ruku.

 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=300644285916562&id=100079129787797&ref=embed_post

 

Bebina majka Sarja Devi (25), kao i bebin otac Gopal Batačarija veoma su srećni.

- Moja sestra je rodila bebu koja ima 26 prstiju i verujemo da je to inkarnacija Dolagar Devi. Presrećni smo - rekao je bebin stric.

- Nema štete od toga da imate 26 prstiju, ali je to genetska anomalija. Devojčica je inače apsolutno zdrava - kaže lekar.

Za sada nije poznato da li porodica planira da njihova nerođena devojčica bude podvrgnuta operaciji kako bi se smanjio broj prstiju na svakom ekstremitetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading