TURISTA MORAO DA PLATI PAPRENU KAZNU OD 1.400 EVRA! Poludeli muškarac izvadio svog PITONA nasred plaže - pogledajte kako je prepao SVE! (VIDEO)

Autor:

Svet

18.09.2023

11:07 >> 11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasti su odlučile da ga kazne sa 2.322 australijska dolara (1.400 evra).

TURISTA MORAO DA PLATI PAPRENU KAZNU OD 1.400 EVRA! Poludeli muškarac izvadio svog PITONA nasred plaže - pogledajte kako je prepao SVE! (VIDEO)

Foto: Youtube/ 9 News Australia

Australijski surfer, Hajgor Fijuza, dobio je novčanu kaznu od 1.400 evra jer je snimljen kako surfa sa pitonom oko vrata. Piton po imenu Šiva je njegov kućni ljubimac. Video ovog "neustrašivog" surfera na čuvenoj australijskoj Zlatnoj obali, južno od Brizbejna, izazvao je veliko interesovanje i kontroverze.

Vlasti su odlučile da ga kazne sa 2.322 australijska dolara (1.400 evra). Iako je u Australiji dozvoljeno posedovanje pitona kao kućnih ljubimaca, izvođenje ovih zmija izvan doma je strogo regulisano, a izvođenje pitona na surfanje je posebno neodgovorno i opasno.

Vlasti su istakle da je za izvođenje pitona van kuće potrebna posebna dozvola. Pitoni su hladnokrvne životinje koje, iako umeju da plivaju, uglavnom izbegavaju vodu. Jedine vrste zmija koje mogu da budu u vodi su morske zmije, a ne pitoni. Pitoni koji se nalaze u Australiji mogu da dostignu dužinu do tri metra. Iako nisu otrovni, lovci su i dalje opasni jer se omotavaju oko plena i guše ga do smrti.

Uprkos svojoj prirodi i sposobnosti za plivanje, pitoni izbegavaju vodu, a ovakve aktivnosti, kao što je surfanje s pitonom, mogu biti stresne i opasne za životinju.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading