DUBOKA DRŽAVA JE PROTIV TRAMPA Savetnik bivšeg predsednika SAD: Molom se Bogu da ne dođe do NUKLEARNOG RATA Amerike i Rusije

Autor:

Svet

12.09.2023

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U gostovanju na Informer Tv Nekadašnji savetnik Donalda Trampa Džordž Papadopulos otkrio je detalje iz vremena kada je bio u njegovoj administraciji, razotkrio je planove "Duboke države", tajnih službi i pojedinih svetskih lidera, ali je govorio i o saradnji bivšeg američkog predsednika sa Aleksandrom Vučićem.

DUBOKA DRŽAVA JE PROTIV TRAMPA Savetnik bivšeg predsednika SAD: Molom se Bogu da ne dođe do  NUKLEARNOG RATA Amerike i Rusije

Foto: Shuttestock

Shuttestock

Papadopulos tvrdi da ako Donald Tramp pobedi na predstojećim izborima nastaviće pozitivnu saradnju sa Srbijom i predsednikom Aleksandrom Vučićem i da su retki predsednici koji drže do tradicije i vrednosti kao on.

- Ako Tramp pobedi na predstojećim izborima nastaviće pozitivnu saradnju sa Srbijom i predsednikom Aleksandrom Vučićem. Retki su predsednici koji drže do tradicije i vrednosti u svetu, kao što su Tramp, Vučić i Orban. Primetili smo odličnu saradnju sa Srbijom i otvaranje ka ekonomiji i saradnji sa SAD, iako je NATO je kriv za agresiju nad Srbijom 1999. godine. Rođen sam u Čikagu i tamo sam upoznao mnogo Srba i zato se osećam prijatno među vašim narodom - objasnio je Papadopulos za Informer.

Dorždž Papadopulos je pričao o tome da narod u SAD želi Trampa za predsednika zbog ispravnog stava prema tradicionalnim vrednostima i da je hapšenje samo povećalo njegovu popularnost.

- Ljudi u SAD žele Trampa više nego ikad za predsednika, jer američke majke, očevi i verski pripadnici se boje raznih propagandi o lošim vrednostima, a Donald Tramp se bori za tradicionalne vrednosti i Boga, ono što je uvek činilo Ameriku takvom. Imigracija je problem koji se dešava u SAD, ali sada to pogađa to i Evropu i narodu je dosta otvorenih granica i liberalizma, već sad građani žele tradicionalne vrednosti i povratak Donalda Trampa na mesto predsednika, a Trampovo hapšenje je samo povećalo njegovu popularnost u američkom narodu, jer narod misli ako "duboka država" može da uhapsi jednog predsednika može da uhapsi i običnog građanina - istakao je Papadopulos.

Kako govori Papadopulos od dolaska Bajdena inflacija i glad pogađaju SAD, a da su Rusija i SAD najveće nuklearne sile i ako se desi da se direktno sukobe NATO i Rusija to može da eskalira do nuklearnog sukoba.

- Inflacija i glad pogađaju SAD od kako je Bajden došao na vlast. Bajdenova administracija je do sad poslala preko dve milijarde dolara u Ukrajinu, dok se Amerika raspada. Sekretar američke vojske je saopštio da ga ne zanima koliko će da Amerika plati, a njihov cilj je da se uništi Rusija. Putin je prošle godine ponudio primirije, ali ga je Zelenski odbio vođen savetima Džonsona i Bajdena. Rusija i Sad su najveće nuklearne sile, ako se desi da se direknto sukobe NATO i Rusija to može da eskalira do nuklearnog sukoba, ali se molim Bogu da do toga ne dođe - tvrdio je Papadopulos.

Prema rečima našeg sagovornika svet nema poštovanja za Bajdena i dosta zemalja je zbog njegovih poteza okrenula leđa Americi.

- Svet nema poštovanja za Bajdena i dosta zemalja je zbog njegovih poteza okrenula leđa Americi. On ne kontroliše Ameriku već postoje teorije da Obama vodi Bajdenovu administraciju, pa i običan čovek vidi da Džo Bajdena neko usmerava i upravlja njime - zaključio je Papadopulos.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading