DRAMATIČAN SNIMAK: Petogodišnji dečak počeo da se guši bombonom, ŽIVOT MU JE VISIO O KONCU, majka je iz sve snage zvala u pomoć! (VIDEO)

Autor:

Svet

12.09.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

.Na društvenim mrežama deli se dramatičan snimak prolaznika koji spasavaju dete koje se guši zbog bombone.

DRAMATIČAN SNIMAK: Petogodišnji dečak počeo da se guši bombonom, ŽIVOT MU JE VISIO O KONCU, majka je iz sve snage zvala u pomoć! (VIDEO)

Foto: Shutestock

Kako se vidi na snimku, dete uzrasta pet godina počelo je da se guši bombonom dok ga je majka držala u naručju, Ona je na sreću, primetila da se nešto dešava.

Odmah je spustila dečaka i pozvala u pomoć. Čovek je tada pritrčao dečaku u pomoć i izveo Hajmlihov manevar da spase malo dete. Ubrzo potom, i drugi su požurili na lice mesta da pomognu dečaku. Na kraju je dete spaseno.

 

Od kada je podeljen, video je prikupio više od 144.000 lajkova i preko 2,5 miliona pregleda. U odeljku za komentare, korisnici su pohvalili majku za njenu budnost i strance koji su im pomogli.

"Sviđa mi se činjenica da je pustila momka koji je prišao da uradi ono što treba. Teško je verovati strancu kada je život tvoje dece u pitanju. Sjajno", napisao je jedan korisnik.

"Bog je blagoslovio! Potpuno razumem mamine emocije i grli svog anđela!" dodao je drugi.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading