UČITELJICA ALISA UHAPŠENA ZBOG SILOVANJA DEČAKA (12): Majka dvoje dece imala je GROZAN IZGOVOR pred policijom!

Autor:

Razonoda

10.09.2023

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je počelo kad je učiteljica postala prijatelj sa trojicom dečaka tokom igranja video-igre. S jednim od njih počela je da razvija poseban odnos

UČITELJICA ALISA UHAPŠENA ZBOG SILOVANJA DEČAKA (12): Majka dvoje dece imala je GROZAN IZGOVOR pred policijom!

Foto: youtube.com/fox 13

Alisa Mekomon (38), učiteljica četvrtog razreda iz američke države Tenesi i majka dvoje dece, uhapšena je zbog sumnje da je silovala dvanaestogodišnjeg dečaka.

Ukoliko se na sudu dokaže da je dečaka zaista protivno njegovoj volji naterala na bludni čin, Alisa bi narednih 25 godina mogla da bude iza rešetaka.

Policija je uhapsila Mekomonovu u njenom domu u okrugu Kovington kada im je kroz suze, nakon što su joj rekli da imaju dovoljno dokaza za hapšenje, rekla da je dečaku samo htela da olakša proces ulaska u svet odraslih!

Alisa se sprijateljila sa tri dečaka tokom igranja video-igara. Nakon što su se zbližili, sa jednim od njih razvila je posebno dobar odnos, što je primetila njegova majka, prenosi TV stanica WREG.

Dečak nije želeo da govori da je reč o učiteljici iz susedne škole, ali je nastavio da s njom “ubija neprijatelje” u igri.

Međutim, igra je prestala da bude igra kada je učiteljica dečaku počela da šalje svoje provokativne slike. Na kraju i dve na kojima je obnažena.

Republika

Foto: youtube.com/fox 13

Alisa je u policijskoj stanici izgubila osmeh na licu

 

Potom je pripremila teren u svojoj kući za napastvovanje tako što je dečaka namamila na jedan besplatan čas jezika.

Dečak je došao ni ne sluteći da će učiteljica zaključati kuću, svući ga i seksualno iskoristiti. Učenik narednih dana ništa nije hteo da govori roditeljima, ali su oni otkrili učiteljicine fotografije koje mu je slala.

Potom se klupko samo odmotalo i policija je došla na njena vrata, piše New York Post.

I ako je postojala neka šansa da pobije tvrdnje dečaka i njegove porodice da je on silovan, Alisu je zakopalo to što je dečak slao njene fotografije na kojima je obnažena drugim dečacima iz igre.

- Potpuno smo zatečeni. Ovo je jedan od glavnih razloga zašto se postaje policajac ili detektiv i zašto smo toliko strastveni u svom poslu. Moramo da pružimo najveću moguću zaštitu žrtvama ovakvih bezumnih činova - rekla je Dona Tarner, šefica policije okruga Kovington.

Alisa Mekomon moraće 13. oktobra pred sudiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading