TIK TOK IZAZOV ODNEO ŽIVOT DETETA! Pored tela dečaka pronađena OVA SUPSTANCA: Sahranila sam svog sina zbog ovoga! (VIDEO)

Autor:

Svet

10.09.2023

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoje različite varijante "dezodorans izazova" na TikToku, uključujući i udisanje hemikalija iz dezodoransa dok ne dođe do nesvesti.

TIK TOK IZAZOV ODNEO ŽIVOT DETETA! Pored tela dečaka pronađena OVA SUPSTANCA: Sahranila sam svog sina zbog ovoga! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Popularna društvena medijska platforma TikTok postala je poznata po raznim izazovima koji privlače pažnju mladih ljudi širom sveta.

Međutim, povećava se zabrinutost zbog izazova koji mogu dovesti do ozbiljnih povreda i opasnosti po život. Nedavno je izazov u kojem se koristi dezodorans postao izvor zabrinutosti, a tinejdžer iz nemačkog grada Koesfelda verovatno je preminuo upravo zbog ovog izazova.

Postoje različite varijante "dezodorans izazova" na TikToku, uključujući i udisanje hemikalija iz dezodoransa dok ne dođe do nesvesti. Ova aktivnost može uzrokovati ozbiljne povrede, uključujući opekotine na koži i ozbiljne zdravstvene probleme.

 

 

U slučaju nemačkog petnaestogodišnjaka, policija je pronašla brojne prazne bočice dezodoransa u blizini njegovog tela.

Majka stradalog mladića izrazila je svoju tugu na društvenim mrežama i pozvala na svestranost o opasnostima ovakvih izazova. Policija trenutno sprovodi obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti, ali pretpostavlja se da je udisanje gasa butana, koji se nalazi u dezodoransu, dovelo do tragičnog ishoda.

Osim nesvesti, ova vrsta izazova može rezultirati respiratornom paralizom i srčanom insuficijencijom.

- Moj sin je preminuo zbog toga. Važno mi je da nijedan drugi roditelji zbog toga ne moraju da sahranjuju svoje dete - napisala je majka stradalog mladića na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading