POČELI U BUDVI POLICAJCI POD ROTACIJOM DA STARTUJU MALOLETNICE! Prolaznici mislili da suzbijaju kriminal, a oni traže Instragram devojčicama - RODITELJI BESNI! (VIDEO)

Autor:

Svet

31.08.2023

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na snimku koji je objavljen na društvenoj mreži TikTok, vidi se kako uniformisani policajci uzimaju Instagram naloge od devojaka.

POČELI U BUDVI POLICAJCI POD ROTACIJOM DA STARTUJU MALOLETNICE! Prolaznici mislili da suzbijaju kriminal, a oni traže Instragram devojčicama - RODITELJI BESNI! (VIDEO)

Foto: www.tiktok.com/bunt_na_tiktoku

Nesvakidašnji incident u Crnoj Gori, tačnije u Budvi, izazvao je iznenađenje među javnošću, posebno među roditeljima. Naime, policajci su pod rotacijom zaustavili vozilo nasred ulice, što je navelo prolaznike da pomisle da se dogodio neki incident koji zahteva policijsku intervenciju.

Međutim, iznenadili su se kada su shvatili da su uniformisani policajci ustvari zaustavili vozilo kako bi započeli razgovor sa devojkama.

 

@bunt_na_tiktoku Osoba koja nam je poslala kaže da su djevojke maloljetne. #balkan #crnagora #montenegro #fyp ♬ original sound - Бунт

 

Na snimku koji je objavljen na društvenoj mreži TikTok, vidi se kako uniformisani policajci uzimaju Instagram naloge od devojaka, najverovatnije kako bi ostali u kontaktu i možda se videli nakon što završe smenu.

Devojke na snimku deluju mlađe, što je izazvalo zabrinutost i pitanja roditelja o tome da li je ovakvo ponašanje prihvatljivo.

- Da je moje dete tako zaustavio, pa tačno bih ga... - bili su neki od komentara na TikToku. 

Ovaj incident je podstakao razgovore o profesionalnom ponašanju policajaca, njihovoj odgovornosti i etičkim standardima.

Javna reakcija na ovakav događaj može imati uticaj na kako se slučaj razmatra od strane nadležnih institucija i da li će se preduzeti bilo kakve mere u vezi s tim.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading