DEČAK UBICA KRVNIČKI LIKVIDIRAO RODITELJE PA POBEGAO! Država na nogama, osam sati trajala potera - OVA ŽENA SVE VIDELA! (FOTO)

Autor:

Svet

07.09.2023

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubistvo bračnog para prijavila je komšinica koja je čula kucanje na vrata i molbu za pomoć.

DEČAK UBICA KRVNIČKI LIKVIDIRAO RODITELJE PA POBEGAO! Država na nogama, osam sati trajala potera - OVA ŽENA SVE VIDELA! (FOTO)

Foto: Shutterstock

U tragičnom događaju na Floridi, mladić iz Ukrajine, Dima Tauer (21), je ubio par koji ga je usvojio, Robija (49) i Dženifer Tauer (51), u njihovoj kući.

Robi i Dženifer, koji su bili hrišćanski misionari i vodili agenciju za nekretnine, pronađeni su mrtvi na podu svoje dnevne sobe. Kako navodi policija, Robi i Dženifer su usvojili Dimu pre sedam godina, iz sirotišta u kojem je živeo nakon što ga je napustila biološka porodica. Prema izveštajima, Dima je u sirotištu doživeo fizičko zlostavljanje od strane drugih dece.

Foto: North Port Police

 

- Kada sam ga prvi put sreo, interesovao ga je boks. Ali nije želeo da ga trenira, već je samo hteo da nešto udara i nekoga povredi - rekao je Voren.

Ubistvo bračnog para prijavila je komšinica koja je čula kucanje na vrata i molbu za pomoć. Kada je policija stigla na mesto zločina, zatekla je Dimu kako zatvara gepek svog automobila, prekriven krvlju. Policija tvrdi da se Dima oglušio o njihova naređenja da se preda i pobegao je. Bio je u bekstvu skoro osam sati pre nego što je uhapšen.

Trenutno se istražuju motivi ovog stravičnog zločina. Voren Rajns, Robijev ujak, izjavio je da ovo nije bio prvi put da je Dima napao svoje usvojitelje. Pre tri godine, Robi je zadobio masnicu na oku nakon svađe sa usvojenim sinom. Takođe, Dima je imao i problema sa vršnjacima u školi.

Foto: Facebook

 

Ovaj slučaj je duboko potresao lokalnu zajednicu i nastavlja se istraživati kako bi se razjasnile sve okolnosti.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

07.09.2023 21:10

Veoma bitna vest,obavezno da bude u Dnevniku,od ovoga zavisi sudbina sveta.